Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Miranda Kerr επιστρέφει πιο κομψή από ποτέ

Η Miranda Kerr επιστρέφει πιο κομψή από ποτέ

Το supermodel Miranda Kerr επιστρέφει στη μόδα για χάρη  του Louis Vuitton και της νέας του καμπάνιας για τις LV Capucines bags.

 

 

Το supermodel Miranda Kerr κάνει μια παύση από τη μακροχρόνια καριέρα της με τη μόδα, καθώς έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια και τη beauty επιχείρηση της. Που και που επιστρέφει για τις ανάγκες μιας high fashion καμπάνιας και αυτή τη φορά το έκανε για χάρη του Louis Vuitton. Ο οίκος παρουσίασε τις καινούργιες τσάντες Lv Capucines και επέλεξε τη Miranda ως το κύριο πρόσωπο της καμπάνιας.

 

 

Εμφανώς χαρούμενη στις εκπληκτικές φωτογραφίες, φοράει τα ρούχα του brand και αναδεικνύει μαγικά τις τσάντες. Νέες υφές και τολμηρά χρώματα, αμέτρητες δυνατότητες, εξαιρετικής ποιότητας χειροτεχνία, playful λεπτομέρειες και μια διαχρονική κομψότητα συνθέτουν τις νέες bags, που αποτελούν μια φρέσκια και εκλεπτυσμένη προσθήκη στο καλοκαιρινό σας στυλ.

 

 

Το fashion icon αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή για τον οίκο, καθώς εκπέμπει μια διαχρονική γοητεία και μια γλυκιά κομψότητα, που ταιριάζει εκπληκτικά με τα καινούργια σχέδια και την αισθητική του Louis Vuitton.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.