Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Michelle Trachtenberg επιστρέφει ως Georgina Sparks!

Η Michelle Trachtenberg επιστρέφει ως Georgina Sparks!

Michelle Trachtenberg

Το reboot του Gossip Girl είναι έτοιμο να υποδεχτεί την επιστροφή ενός από τους OG χαρακτήρες του! Η Michelle Trachtenberg θα υποδυθεί ξανά την Georgina Sparks!

 

Ο Creator και executive producer από το reboot του Gossip Girl μίλησε σε συνέντευξη του για την επιστροφή ενός από τους original χαρακτήρες. Ο Josh Safran αποκάλυψε το δυναμικό comeback της Michelle Trachtenberg ως Georgina Sparks. Δήλωσε ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά όσον αφορά στην ταυτότητα του χαρακτήρα. Ήταν, είναι και θα είναι αναρχική και έτοιμη να σκορπίσει χάος. Θα κάνει τα πάντα για να ταράξει τη ζωή των χαρακτήρων, μέσα από τη μοναδική προσωπικότητά της και την “ατίθαση” ενέργειά της. Ακόμα και αν οι γύρω της μεγάλωσαν και άλλαξαν αυτή παρέμεινε η ίδια.

 

Η Michelle Trachtenberg υποδύεται με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον ρόλο, με σχολαστικότητα και ακρίβεια, ξέρει ακριβώς τι κάνει και με ποιον τρόπο θα ταιριάξει στο νέο σύμπαν του Gossip Girl. Ο σκηνοθέτης, οι παραγωγοί και όλοι οι συντελεστές της σειράς αντιμετωπίζουν με απίστευτο ενθουσιασμό την άφιξή της. Θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο του remake με την original σειρά και ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της δεύτερης σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια ξεκινάνε την 1η του Δεκέμβρη στο HBO Max!

 

Photo: HBO Max

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.