Home / Men  / Grooming  / Ο Austin Butler είναι το νέο πρόσωπο της YSL Beauty

Ο Austin Butler είναι το νέο πρόσωπο της YSL Beauty

Austin

Με μεγάλο ενθουσιασμό ο οίκος YSL Beauty ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον ηθοποιό Austin Butler.

 

 

Ο ηθοποιός Austin Butler αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς μέσα από την εκπληκτική ερμηνεία του ως Elvis Presley. Λίγο πριν τον απολαύσουμε στην πολυαναμενόμενη ταινία Dune part 2, ανακοινώθηκε ότι είναι το νέο μέλος της οικογένειας της YSL Beauty. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι ο νέος ambassador του αρώματος MYSLF, ενός σύγχρονου οράματος της αρρενωπότητας. Το video της καμπάνιας επιμελήθηκε η βραβευμένη σκηνοθέτης Julia Ducournau. Οι δυο τους κατάφεραν να ενώσουν high beauty με κινηματογράφο, μέσα από μία εκρηκτική, δυναμική και τολμηρή καμπάνια! 

 

“Ο Austin αγκαλιάζει πλήρως όλες τις διαφορετικές πτυχές του. Ευαίσθητος και αυθεντικός. Σίγουρος, αλλά προσιτός. Ανεπιτήδευτος, αλλά πολύπλοκος. Κανείς δε θα μπορούσε να ενσαρκώσει το άρωμα MYSLF με πιο αυθεντικό τρόπο. Κανείς δε θα μπορούσε να αποτελέσει πιο συναρπαστική φωνή για τo statement της σύγχρονης αρρενωπότητας του οίκου YSL Beauty. “Αναζητώντας μια φιγούρα που θα ενσαρκώνει το όραμα της YSL Beauty για τη νέα αρρενωπότητα, δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή για εμάς από τον Austin Butler. Τόσο ως καλλιτέχνης όσο και ως άνθρωπος, ενσαρκώνει τις αξίες που εκφράζει ο οίκος μέσω του MYSLF, μιας σύγχρονης αναπαράστασης του τί σημαίνει να είσαι άντρας. Αγκαλιάζοντας τις πολλές πτυχές του. Ανταποκρίνεται στην ατομικότητά του, γενναιόδωρα, χωρίς να απολογείται. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε τον Austin Butler ως τον νεότερο Ambassador αρώματος του οίκου YSL Beauty” τονίζει ο Stephan Bezy, Διεθνής Γενικός Διευθυντής, YSL Beauty. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.