Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Megan Fox στην πρώτη της fashion collection

Η Megan Fox στην πρώτη της fashion collection

Η ηθοποιός Megan Fox φέρνει το πολυπόθητο στυλ της στο Boohoo.

 

Ένας νέος ρόλος για τη Megan Fox. Συνεργάζεται με το brand Boohoo και δημιουργεί μια συλλογή με 40 κομμάτια που μιμούνται τα τολμηρά και δημιουργικά looks της. Το πολυπόθητο στυλ της μεταφέρεται σε μια σειρά ρούχων σε συνεργασία με την ταλαντούχα στιλίστρια της, Maeve Reilly. Η συλλογή θα περιλαμβάνει φορέματα, jackets, μπλούζες, tops και παντελόνια σε μαύρο, κόκκινο και άσπρο, ως μια ωδή στο στυλ της. Στις τελευταίες της εμφανίσεις έχει απασχολήσει πολύ με τα looks της, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι η collection θα είναι μεγάλη επιτυχία.

 

Courtesy of Boohoo

 

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ανακοινώνω την πρώτη μου συνεργασία στη μόδα με την Boohoo»Αισθάνομαι ότι έχω βρει πραγματικά το προσωπικό μου στύλ, τα τελευταία χρόνια, και αυτή η συλλογή αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό. Πάντα ήθελα να έχω τη δική μου συλλογή και ο Boohoo έδωσε πραγματικά στη Maeve και σε εμένα την ελευθερία να εκφραστούμε και να δημιουργήσουμε”, δήλωσε η Megan.

 

 Courtesy of Boohoo

 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από 19 Οκτωβρίου στο Boohoo.

Photo Credits: Felisha Tolentino

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.