Home / Beauty  / Η Margot Robbie μάς δίνει και πάλι nail inspo!

Η Margot Robbie μάς δίνει και πάλι nail inspo!

nail inspo

Η αγαπημένη μας Margot Robbie υιοθέτησε μία από τις πιο υπέροχες χειμερινές αποχρώσεις για τα νύχια! nail inspo

 

Η ηθοποιός Margot Robbie άφησε πίσω της για τα καλά τη ροζ ζωή και τα Barbie στοιχεία! Η τελευταία της red carpet εμφάνιση, για την ταινία Saltburn με φανταστική δημιουργία Schiaparelli, εντυπωσίασε τους πάντες. Απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί είναι από τις ωραιότερες παρουσίες στο Hollywood. Συνεπώς, κάθε της εμφάνιση αποτελεί το τέλειο inspo για εμάς, για ρούχα, μαλλιά, make up και φυσικά για μανικιούρ! Ποιο ήταν το nail look της για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της, το οποίο επιμελήθηκε ο φημισμένος nail artisrt Tom Bachik; nail inspo

 

https://www.instagram.com/p/CzrgR2nSN4j/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a40db5e3-8816-499f-a9ed-505ec31bc2cb

 

Επέλεξαν μία χακί απόχρωση, ένα από τα πιο ωραία χρώματα για τον χειμώνα. Συγκεκριμένα ο nail artisti θέλησε να πειραματιστεί με τα χρώματα και να δημιουργήσει μία πιο μοναδική απόχρωση. Χρησιμοποίησε το Cendre Beige και το Smoky Brown από τον οίκο Chanel. Από πάντα το χακί ήταν στις top αποχρώσεις της εποχής. Ταιριάζει με όλα τα φθινοπωρινά outfits μας και είναι ιδανικό για κάθε μήκος, για κοντά και μακριά νύχια. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με ένα ακόμα trend της σεζόν, τα glazed nails! 

Photo source tombachik/ Instagram Photo source tombachik/ Instagram Photo source

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.