Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Madelaine Petsch είναι η νέα star των SKIMS

Η Madelaine Petsch είναι η νέα star των SKIMS

Madelaine
Η Madelaine Petsch είναι το νέο μέλος της ολοένα και αυξανόμενης αυτοκρατορίας ταλέντων των SKIMS. Δείτε τη δυναμική καμπάνια της ηθοποιού!

 

Το σίγουρο είναι ότι η Kim Kardashian ξέρει να δημιουργεί δυναμικές και πετυχημένες καμπάνιες, επιλέγοντας πολύ σωστά τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστούν. Αυτήν τη φορά επέλεξε την ηθοποιό Madelaine Petsch, η οποία απασχολεί την επικαιρότητα όχι μόνο γιατί τελείωσε η σειρά Riverdale, που τη γνώρισε στο κοινό, αλλά γιατί όλοι περιμένουν το επόμενό της βήμα. Μάλιστα σε αυτήν την καμπάνια πραγματοποιήθηκε και το ντεμπούτο της ανανεωμένης Cotton συλλογής του brand.

“Όταν φοράω SKIMS αισθάνομαι sexy και άνετα! Πέρασα τόσο καλά στο πλατό και ένιωθα τόσο σίγουρη φορώντας τα νέα κομμάτια. Η The Cotton Collection είναι πραγματικά το πιο απαλό loungewear!”, δήλωσε η ηθοποιός.

Madelaine

Η Cotton Collection είναι η πιο viral της SKIMS μέχρι σήμερα, ενημερώθηκε εκ νέου με νές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και ανανεώθηκε και το δημοφιλές ροζ χρώμα της. Διαθέτοντας έναν συνδυασμό από βαμβακερά jersey και βαμβακερά rib styles, είναι φανερό ότι η συλλογή επικεντρώνεται σε κλασικά βαμβακερά κομμάτια. Από τις 7 Σεπτεμβρίου η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και φυσικά στο official site των SKIMS. Ποια πιστεύετε θα είναι η επόμενη κίνηση της Kim;. Ποια πιστεύετε θα είναι

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.