Home / Beauty  / Η M·A·C ζωντανεύει τον θρύλο της Whitney Houston

Η M·A·C ζωντανεύει τον θρύλο της Whitney Houston

Whitney Houston
Η  M·A·C Cosmetics ζωντανεύει τον θρύλο της Whitney Houston, δημιουργώντας μία από τις πιο λαμπερές make up συλλογές!

 

Η  M·A·C φημίζεται για τις ιδιαίτερες συνεργασίες της στις συλλογές της. Αυτήν τη φορά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, λανσάρει μία limited collection που αποτίει φόρο τιμής στην αείμνηστη Whitney Houston. Tο brand, επιδιώκοντας να διαιωνίσει την κληρονομιά που άφησε πίσω της η Whitney Houston, άντλησε έμπνευση από τα iconic make up looks της. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει αποχρώσεις που φορούσε η ίδια, αλλά και νέα προϊόντα, τα οποία αποτελούν ωδή στον θρύλο της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

 

 

Η νέα collection περιλαμβάνει μία σειρά από 4 κραγιόν σε κόκκινες και nude αποχρώσεις, με matte και amplified υφές. Τα κραγιόν έρχονται σε μία επιβλητική και πολυτελή συσκευασία, προσδίδοντας, έτσι, το glam στοιχείο του μακιγιάζ της Whitney Houston. Παράλληλα, τα προϊόντα για τα χείλη ολοκληρώνουν δύο lip glosses, σε καινούργιες αποχρώσεις. Είναι σχεδιασμένα για να δημιουργούν ένα αποτέλεσμα κρυστάλλινης λάμψης ή και μία διακριτική και κομψή γυαλάδα σε κάθε make up look, ανάλογα με την ποσότητα που θα εφαρμόσουμε.

 

 

Για το πρόσωπο, η M·A·C λανσάρει δύο νέες αποχρώσεις ρουζ, σε μορφή πούδρας. Παράλληλα, η συλλογή περιλαμβάνει ένα limited edition μεταλλικό highlighter, σε μορφή υγρής πούδρας, για τη μέγιστη δυνατή λάμψη. Φυσικά, οι συσκευασίες τηρούν πιστά την glam αισθητική της συλλογής.

 

 

Η νέα collection συνεχίζει με μία παλέτα σκιών. Αυτή περιλαμβάνει 8 σκιές, σχεδιασμένες για να δημιουργούν το απόλυτο smokey eye look, εμπνευσμένο φυσικά από την εμβληματική Whitney Houston. Το glam της παλέτας ολοκληρώνει το packaging, σε χρυσό χρώμα. Οι νέες βλεφαρίδες ματιών έρχονται να συμπληρώσουν το eye make up, προσθέτοντας την απόλυτη εκθαμβωτική πινελιά. Τέλος, η συλλογή ολοκληρώνεται με το απόλυτο, limited edition make up bag, σε ένα άκρως εντυπωσιακό σχέδιο, κατάλληλο για τις γιορτές.

 

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή  M·A·C x Whitney Houston στο www.maccosmetics.gr, αλλά και στα φυσικά καταστήματα!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada