Home / Fashion  / Η Louis Vuitton μάς βάζει σε Christmas mood!

Η Louis Vuitton μάς βάζει σε Christmas mood!

Η Louis Vuitton
Ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton μάς προετοιμάζει για τα Χριστούγεννα, παρουσιάζοντας τη νέα Holiday καμπάνια του!

 

Αυτήν την περίοδο, ολοένα και περισσότερα brands μάς βάζουν σε εορταστική διάθεση με τις Χριστουγεννιάτικες καμπάνιες τους! Η Louis Vuitton δεν άργησε να δώσει το δικό της εορταστικό στίγμα με την Holiday 2023.καμπάνια της, η οποία παρουσιάσει μία σειρά από ready-to-wear κομμάτια και αξεσουάρ.

 

 

Η καμπάνια του οίκου επικεντρώνεται στα ταξίδια, με τις εμβληματικές βαλίτσες με το LV monogram να πρωταγωνιστούν σε κάθε φωτογραφία της συλλογής. Εκτός από τα ταξιδιωτικά essentials του οίκου, η καμπάνια αναδεικνύει festive κομμάτια,.όπως λευκά παντελόνια με παγιέτα και μαύρα κουστούμια, αλλά και casual κομμάτια, τα οποία προορίζονται για καθημερινές εξόδους κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η Loui

s Vuitton 

 

Εκτός από τα ready-to-wear, η καμπάνια περιλαμβάνει και μία σειρά από κοσμήματα και αρώματα,.τα οποία έρχονται να ολοκληρώσουν την εορταστική διάθεση του οίκου. Η Holiday Campaign παρουσιάστηκε σε συνδυασμό με τη.νέα συλλογή του οίκου LV Colormania, η οποία αποτίει φόρο τιμής στη σειρά City Guide.

Η Holiday Campaign παρουσιάστηκε σε συνδυασμό με τη νέα συλλογή του οίκου LV Colormania, η οποία αποτίει φόρο τιμής στη σειρά City Guide.

Η Louis Vuitton

 

Μπείτε και εσείς στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα της Louis Vuitton στο official site του οίκου! 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada