Home / Men  / Η Logitech ζωντανεύει τον The Mandalorian!

Η Logitech ζωντανεύει τον The Mandalorian!

Logitech
Η Logitech κάνει την έκπληξη, λανσάροντας μία limited edition συλλογή, εμπνευσμένη από το τηλεοπτικό show της Disney +, The Mandalorian, καθώς και από τον κόσμο του Star Wars! 

 

Αντλώντας έμπνευση από το σύμπαν του Star Wars, η Logitech λανσάρει μία νέα,.limited edition συλλογή για gaming, αφιερωμένη στους fans του The Mandalorian! Τo μοντέλo A30 του brand ζωντανεύει τον γαλαξιακό κόσμο του The Mandalorian, συντροφεύοντας, έτσι, τους fans των ταινιών, αλλά και της σειράς, στο gaming.

 

Logitech

 

Το A30 The Mandalorian Edition είναι εμπλουτισμένο από μία χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από το ατσάλι Beskar,.ενώ ο συνδυασμός του μαύρου και του ασημί έχει κληθεί να μιμηθεί την πανοπλία του Din Djarin,.ή, αλλιώς, του The Mandolorian, του κεντρικού προσώπου της σειράς. Επιπλέον, η συλλογή περιλαμβάνει μία συλλεκτική θήκη, καθώς και ένα USB.που απεικονίζει τον Baby Yoda, σε μία ανοιχτή απόχρωση του πράσινου.

 

 

Οι τεχνικές προδιαγραφές ξεκινούν με τη συμβατότητα με υπολογιστές, Xbox Series X|S, PlayStation 5,.Nintendo Switch, iOS, Android και φορητές συσκευές παιχνιδιών. Χρησιμοποιεί, επίσης, ασύρματη τεχνολογία Logitech G LIGHTSPEED,.αποσπώμενο μικρόφωνο, ενσωματωμένο μικρόφωνο, διάρκεια ζωής μπαταρίας 27 ωρών, καθώς και έναν εργονομικό σχεδιασμό,.που έρχεται να εξυπηρετήσει μεγάλες περιόδους χρήσης.

 

 

Το A30 Wireless Gaming Headset The Mandalorian Edition είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της Logitech.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada