Home / Cozyhome  / Ανοιξιάτικη ανανέωση με την Area Domus

Ανοιξιάτικη ανανέωση με την Area Domus

Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια επίπλων και τις διαχρονικές σχεδιαστικές προτάσεις των μεγαλύτερων ονομάτων του παγκόσμιου design στα καταστήματα Area Domus και δώστε έναν ανοιξιάτικο αέρα ανανέωσης στους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας χώρους.

 

Brutus

Το νέο σύστημα καναπέ Brutus της homad σχεδιάστηκε για να συναντήσει τις πιο σύγχρονες μορφές διαμόρφωσης καθιστικού χώρου. Έχει δυνατότητα ελεύθερης διαμόρφωσης με κινούμενες πλάτες -με αντιολισθητική έδραση- και χαρακτηριστική ραφή στο μαξιλάρι καθίσματος. Τα μαξιλάρια πλάτης τοποθετούνται σε όποια θέση επιλογής, διαμορφώνοντας το βάθος ή και τον προσανατολισμό σε κάθε μονάδα. Αποτελείται από διαφορετικά στοιχεία σε ποικιλία διαστάσεων και συνδυασμών για τη διαμόρφωση διαφορετικών συνθέσεων, ενώ προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων.

 

Brutus της homad Area Domus

 

Sleep

Βραβευμένος σε διαγωνισμό δανέζικου design, ο διαχρονικός καναπές/κρεβάτι Sleep by Softline, σε σχεδιασμό Busk & Hertzog, ξεχωρίζει για την αφαιρετική του κομψότητα και μετατρέπεται εύκολα σε μονό ή διπλό κρεβάτι φιλοξενίας.

 

Sleep Area Domus

 

Ruff

Η κορυφαία Ισπανίδα αρχιτέκτονας και industrial designer Patricia Urguiola υπογράφει τον σχεδιασμό της πολυθρόνας Ruff για τη Moroso. Τα φαρδιά μπράτσα της βρίσκονται στις πλευρές του τμήματος του καθίσματος και τυλίγονται γύρω από αυτό σταθερά, παρόλο που έχουν μόνο μία άρθρωση. Αυτός ο αρμονικός συνδυασμός καμπύλων και ευθειών γραμμών δημιουργεί μια αρχιτεκτονική αλληλεπίδραση με τον περιβάλλοντα χώρο.

 

ruff Area Domus

 

Zig Zag

Το Zig Zag της Pols Potten είναι πανέμορφο, minimal και διασκεδαστικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως stool ή πλευρικό τραπέζι, απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και είναι αρκετά ευπροσάρμοστο για να ενσωματωθεί στα περισσότερα στυλ. Διατίθεται σε μια ποικιλία από ζωντανά χρώματα και είναι σίγουρο ότι θα φέρει έναν παιχνιδιάρικο αέρα στον χώρο σας.

 

Zig Zag

 

Colgante

Το Colgante είναι ένα πολύ εντυπωσιακό ρολόι τοίχου για όλα τα σύγχρονα σπίτια. Είναι ένα από τα τελευταία σχέδια του ταλαντούχου σχεδιαστή José Maria Reina για τη Nomon. Διατίθεται σε μασίφ ξύλο καρυδιάς ή μάρμαρο (Emperador, Sahara Noir και Calacatta gold), ενώ οι δείκτες του σε όλες τις εκδοχές είναι από καρυδιά και γυαλισμένο μπρούντζο.

 

Colgante Area

 

Semi

Το κρεμαστό φωτιστικό Semi της Gubi θεωρήθηκε γρήγορα “κλασσικό” κομμάτι, από τη στιγμή που οι σχεδιαστές του, Claus Bonderup και Torsten Thorup, κέρδισαν το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό του Industrial Design, το 1967 στη Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architecture in Copenhagen. Λόγω της κατασκευής του, ο τρόπος με τον οποίο διαχέεται το φως στον χώρο είναι μοναδικός.

 

semi Gubi

 

Ανακαλύψτε αυτές και αμέτρητες ακόμα design επιλογές στα καταστήματα της Area Domus σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

 

Θεσσαλονίκη:

Area Domus

Ανδριανουπόλεως 24, Καλαμαριά

Τ. 231 028 0035

Sofa Company

Ανδριανουπόλεως 37, Καλαμαριά

Τ. 231 042 8330

Αθήνα:

Κατάστημα Kartell Flagstore

Λ. Κηφισίας 180, Χαλάνδρι

Τ. 210 683 4899

 

www.areadomus.gr

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin