Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Lady Gaga τραγουδάει για το Top Gun: Maverick

Η Lady Gaga τραγουδάει για το Top Gun: Maverick

Η Lady

Η Lady Gaga ερμηνεύει το soundtrack για την ταινία Top Gun: Maverick, δίνοντας στο κομμάτι τον τίτλο Hold My Hand.

 

Η Lady Gaga πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι! Ανακοίνωσε ότι το καινούργιο της κομμάτι ονομάζεται Hold My Hand και θα ακουστεί στην επερχόμενη ταινία Top Gun: Maverick. Πρόκειται για μία από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και τα πρώτα σχόλια από το φετινό CinemaCon την αποθεώνουν. Πρωταγωνιστές ο Tom Cruise, η Jennifer Connelly, ο Miles Teller και άλλοι ταλαντούχοι ηθοποιοί.

 

 

“Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι για το Top Gun: Maverick, δεν είχα καν συνειδητοποιήσει τα πολλαπλά επίπεδα που κάλυπτε. Στην καρδιά της ταινίας, στη δική μου ψυχή και στη φύση του κόσμου στον οποίο ζούσαμε. Δουλεύω πάνω σε αυτό για χρόνια, το τελειοποιώ, προσπαθώ να το κάνω δικό μας. Ήθελα να κάνω τη μουσική σε ένα τραγούδι μέσα από το οποίο θα μοιραζόμαστε τη βαθιά μας ανάγκη να γίνουμε κατανοητοί και να προσπαθούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον. Μια λαχτάρα να είμαστε κοντά, όταν νιώθουμε τόσο μακριά. Και μια ικανότητα να γιορτάζουμε τους ήρωες της ζωής. Είμαι τόσο ευγνώμων στους πρωταγωνιστές για αυτήν την ευκαιρία. Ήταν πολύ όμορφα να συνεργάζομαι μαζί τους. Θέλω πολύ να ακούσετε το τραγούδι”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

 

Το τραγούδι, σε παραγωγή της ίδιας της Lady Gaga μαζί με το BloodPop, σηματοδοτεί την επιστροφή της στη μουσική παραγωγή για ταινίες, μετά την επιτυχία της A Star is Born, το 2018. Η Lady Gaga κυκλοφορεί το Hold My Hand στις 3 Μαΐου, ενώ το Top Gun: Maverick κυκλοφορεί στις 27 Μαΐου στους κινηματογράφους.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.