Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Lady Gaga ξεκινά ένα νέο… bad romance!

Η Lady Gaga ξεκινά ένα νέο… bad romance!

lady gaga
H Lady Gaga “ξαναχτυπά” με ένα διαφορετικό bad romance, πρωταγωνιστώντας στην ταινία “Joker: Folie à Deux”. Πόσα πρόσωπα έχει τελικά;

 

H Lady Gaga έχει πια αποδείξει ότι είναι πολλά περισσότερα από μία ταλαντούχα pop star, εμφανίζοντας διαρκώς νέους “άσσους” στο μανίκι της. 

 

Ένα νέο “bad romance”  έρχεται να προστεθεί στα ήδη ενδιαφέροντα εγχειρήματά της στην υποκριτική, αφού πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία “Joker: Folie à Deux” πλάι στον Joaquin Phoenix, ως Harley Quinn – ο έρωτας της ζωής του. Αν είσαι fan, τόσο της ταινίας όσο και της Lady Gaga, τότε σίγουρα έχεις πολλούς λόγους να μετράς αντίστροφα τις μέρες για το φθινόπωρο…

 

Η ταλαντούχα pop star, τραγουδοποιός και ηθοποιός ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων, οι οποίοι καταφέρνουν να αφήσουν το στίγμα τους σε οτιδήποτε κι αν καταπιαστούν. Με το μοναδικό στιλ και τη φωνή της μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο αμερικανικό μουσικό στερέωμα, ενώ δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με την πορεία και την τόλμη της να δοκιμαστεί σε πολλά και διαφορεικά πράγματα.

 

Εσύ, πόσα ξέρεις για τη Lady Gaga;

 

1. Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta και γενννήθηκε στο Manhattan το 1986. Ο μπαμπάς της ήταν επιχειρηματίας του Διαδικτύου. Mάλιστα, πρωτοστάτησε στην εγκατάσταση. ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο σε ξενοδοχεία. H μαμά της ήταν στέλεχος επιχείρησης και φιλάνθρωπος. Και οι δύο γονείς της έχουν ιταλική καταγωγή, ενώ έχει και μια αδερφή, τη Natali.

 

2. Το καλλιτεχνικό της όνομα το εμπνεύστηκε από  το τραγούδι των Queen, Radio Ga Ga!

 

 

3. Όταν ήταν μόλις 4 ετών, άρχισε να παίζει πιάνο, ενώ έγραψε τα πρώτα της τραγούδια στα 13.  Παράλληλα ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με το θέατρο. Τα περίεργα κοστούμια ήταν πάντα η υπογραφή της! Για την πρώτη της παράσταση στην Α’ δημοτικού, η Gaga έφτιαξε τη δική της στολή.

 

4. Το ντεμπούτο άλμπουμ της Lady Gaga, “The Fame”, ήταν μεγάλη επιτυχία και έφτασε μέχρι και το Νο1 στον.Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και πολλές άλλες χώρες. Το “Just Dance” και το “Poker Face” έφτασαν στην κορυφή του Billboard Top 100. Το ίδιο μουσικό άλμπουμ είχε 6 υποψηφιότητες για βραβεία Grammy – το “Poker Face” κέρδισε τα.βραβεία Καλύτερης Ηχογράφησης Χορού και Καλύτερου Ηλεκτρονικού Χορευτικού Άλμπουμ.

 

 

5. Η καριέρα της στην υποκριτική ξεκίνησε νωρίς, όταν στα 15 της είχε έναν δευτερεύοντα ρόλο σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής “The Sopranos”.

 

6. Ήταν μέλος του ντουέτου “Lady Gaga and the Starlight Revue”. Με την καλλιτέχνιδα Lady Starlight,.παρουσίαζαν τραγούδια από τις δεκαετίες του 1970 και του 1980. Οι μοναδικές και εκπληκτικές ερμηνείες τους.περιελάμβαναν το άναμμα φωτιάς με δοχεία λακ για τα μαλλιά και go-go χορό!

 

 

7. Η Lady Gaga είχε αποκαλύψει παλαιότερα σε συνέντευξή της ότι ένας μουσικός παραγωγός τη βίασε όταν ήταν μόλις 19 ετών. Δεν αποκάλυψε, όμως, το όνομά του ποτέ.

 

8. Η ίδια παράτησε το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης όταν ήταν μόλις 19 ετών, για να συνεχίσει τη.μουσική της καριέρα. Πριν γίνει η ίδια τραγουδίστρια, είχε γράψει κομμάτια για τους Britney Spears,.Fergie, The Pussycat Dolls και New Kids on the Block.

 

9. Πιστεύει ότι η Britney Spears αξίζει να είναι η βασίλισσα της pop. Το δημοφιλές κομμάτι της, “The Telephone”, στην πραγματικότητα γράφτηκε για την Britney Spears και προοριζόταν για το άλμπουμ της “Circus”. Τελικά, αυτό δεν έγινε ποτέ και το τραγούδι έγινε μια από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της Gaga.

 

 

10. Έχει δημιουργήσει το δικό της brand καλλυντικών με την ονομασία “Haus Labs” by Lady Gaga.

 

 

11. Έχει αποκαλύψει ότι πάσχει από ινομυαλγία, μια κατάσταση που προκαλεί πόνο σε όλο το σώμα,.προβλήματα ύπνου, κόπωση και συχνά συναισθηματική και ψυχική δυσφορία. Εξαιτίας αυτού έχει ακυρώσει πολλές συνευλίες της στη διάρκεια της καριέρας της.

 

12. Τα χρώματα που λατρεύει είναι το μοβ και το μαύρο, ενώ αγαπημένο της γλυκό είναι το Peach Cobbler, μία τάρτα από ροδάκινα και μπισκότο.

 

13. Είναι νονά των δύο παιδιών του Elton John και του David Furnish, Zachary και Elijah Furnish-John.

 

14. Το 2012, η ​​Lady Gaga αγόρασε σε δημοπρασία 55 αντικείμενα που ανήκαν προηγουμένως στον Michael.Jackson, συμπεριλαμβανομένου του σακακιού που φορούσε στην Bad Tour.του το 1987 και το 1988.

 

15. Το 2019 ήταν  η χρονιά της, αφού μετά την κυκλοφορία της ταινίας της “A Star is Born” και το soundtrack. “Shallow”, έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε βραβεία από τους πέντε πιο σημαντικούς θεσμούς βραβείων μέσα στην.ίδια χρονιά. Πρώτα, στις Χρυσές Σφαίρες, η Gaga κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι για ταινία για το “Shallow”. Στη συνέχεια, στα Critics’ Choice Awards,.κέρδισε και πάλι το βραβείο καλύτερου τραγουδιού, αλλά και το βραβείο καλύτερης ηθοποιού μαζί με την Γκλεν Κλόουζ -εκείνη για την ταινία της “The Wife”. Στα Grammy, η.Gaga και ο Bradley Cooper κέρδισαν την καλύτερη ερμηνεία ποπ ντουέτο της χρονιάς,.αλλά και βραβείο καλύτερης μουσικής ταινίας για το “A Star is Born” στα BAFTA και ένα Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για το “Shallow” στα Όσκαρ.

 

Το σίγουρο είναι ότι η Lady Gaga είναι ασταμάτητη και αεικίνητη. Κάτι μας λέει ότι η νέα ταινία Joker θα είναι και αυτή που θα τη φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

 

Kεντρική φωτογραφία: Instagram @ladygaga

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath