Home / Fashion  / Η Lacoste συνεργάζεται με το Goop της Gwyneth Paltrow

Η Lacoste συνεργάζεται με το Goop της Gwyneth Paltrow

Lacoste

Η Lacoste συνεργάστηκε με το Goop της Gwyneth Paltrow, παίρνοντας έμπνευση από την ταινία The Royal Tenenbaums του Wes Anderson.

 

Lacoste

 

Η Margot Tenenbaum, της πετυχημένης ταινίας του Wes Anderson, δημιουργήθηκε το 2002 και από τότε είναι ένα fictional style icon. Το μαύρο της eyeliner, το μακρύ mink παλτό της και το signature haircut της την καθιστούν μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες του κινηματογράφου. Η Gwyneth Paltrow τίμησε τον χαρακτήρα της στην πασαρέλα και στο street style της. Το εμβληματικό Lacoste ριγέ φόρεμά της ηθοποιού είχε τραβήξει και αυτόν την προσοχή! Αυτό το iconic κομμάτι θέλησε να αναγεννήσει φέρνοντας σε συνεργασία το wellness brand της, Goop, με τη Lacoste.

 

 

Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία limited edition αθλητική συλλογή με upgraded στοιχεία. Η συλλογή Icons Only είναι η πρώτη φορά που το Goop συναντάει την κληρονομιά της Lacoste, ως μία από τις πιο εμβληματικές μάρκες αθλητικών ειδών. Μόδα, αθλητισμός, μινιμαλισμός και ευεξία συνδυάστηκαν. Η μοναδική συνεργασία τους είναι μία αληθινή ωδή στη θηλυκότητα.

 

Lacoste

 

Η ίδια η Gwyneth Paltrow επιμελήθηκε την καμπάνια της Lacoste x Goop συνεργασίας. Μέσα από την collection ανακαλύπτουμε twisted φούστες, knitted πουλόβερ με γιακά, sets, jumpsuits και 80s inspired υποδήματα. Τα δύο brands κατάφεραν να αποδώσουν τη retro αισθητική με έναν σύγχρονο σχεδιασμό!

goop.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.