Home / Fashion  / Η Brasserie Hennes της H&M μάς καλεί σε party!

Η Brasserie Hennes της H&M μάς καλεί σε party!

Brasserie Hennes

Η καινούργια εορταστική καμπάνια της H&M σηματοδοτεί την επιστροφή στον μαγικό κόσμο της Brasserie Hennes!

 

 

Christmas are around the corner! Η λατρεμένη σε όλους εορταστική περίοδο καταφτάνει πολύ σύντομα και ανυπομονούμε να ζήσουμε τις πιο εκπληκτικές στιγμές! Για τις φετινές γιορτές η H&M έκρυβε μία έκπληξη για το κοινό της! Κυκλοφόρησε την πιο φανταστική holiday καμπάνια με την επιστροφή της Brasserie Hennes! Ο μαγικός κόσμος του fashion brand μάς καλεί στο πιο διασκεδαστικό και stylish party της ζωής μας! Χιονισμένο τοπίο, επιβλητικοί χώροι εμπνευσμένοι από τη ντίσκο και κομμάτια που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες!

 

 

Πρωταγωνιστές της holiday καμπάνιας η ηθοποιός Chloë Sevigny και ο μουσικός Anderson Paak. Μαζί τους ένα cast από supermodel, όπως η Mona Tougard και η Paloma Elsesser. Τις φετινές γιορτές η H&M παρέα με τη Brasserie Hennes έχει επιλέξει τα καλύτερα κομμάτια για party! Αναβαθμίστε το στυλ σας και παραμείνετε λαμπεροί και στιλάτοι όποια και αν είναι η περίσταση!

Η καινούργια συλλογή έχει ρούχα και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια! Κομμάτια με πούλιες, strass, κρόσσια, μεταλλικές λεπτομέρειες, sexiness και elegance. Animal prints, Barbie pink, hot κόκκινο και chic μαύρο κυριαρχούν! Ο καθένας σας είναι ο πρωταγωνιστής του party! Φορέστε κάτι αστραφτερό και αφιερώστε χρόνο σε εσάς και στους αγαπημένους σας! It’s the most wonderful party of the year!

 

Brasserie Hennes

www2.hm.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.