Home / Beauty  / Η Iris Apfel λανσάρει beauty συλλογή στα… 101!

Η Iris Apfel λανσάρει beauty συλλογή στα… 101!

Λατρεύουμε την Iris Apfel, το γηραιότερο style icon του κόσμου, που στα 101 της λανσάρει τη δική της beauty συλλογή!

Η 101χρονη πια επιχειρηματίας, στυλίστρια, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και μοντέλο μόδας, Iris Apfel, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός.


Συνεργάστηκε με τo beauty brand Ciaté London, για να λανσάρει την πρώτη της συλλογή μακιγιάζ, Ciaté London x Iris Apfel. H Apfel, μέσα από αυτή τη συλλογή, μας ενθαρρύνει να βρούμε τον αυθεντικό εαυτό μας.και να μην αφήσουμε τίποτα να μας εμποδίσει να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

 

 

Η Charlotte Knight, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ciaté London, δήλωσε: “Η Iris Apfel είναι ένα αδιαμφισβήτητο, παγκόσμιο σύμβολο του στυλ. Ως μια πολυτάλαντη, αξιοσέβαστη γυναίκα στις επιχειρήσεις,.που μεγάλωσε την αυτοκρατορία της σε πολλαπλά δημιουργικά κανάλια, επιθυμούσαμε μια τέτοια συνέργεια μαζί της. Το να δούμε τη συνεργασία να ζωντανεύει, ήταν ένα όνειρο”. 

 

Η ίδια λέει για τη συλλογή: “Για τους δημιουργικούς, τους λάτρεις της ρουτίνας, αλλά και τους τολμηρούς, αυτή η συλλογή
συνδυάζει όλα όσα έχω αγαπήσει γύρω από την ομορφιά στα 101 χρόνια ζωής μου. Έχω δουλέψει σκληρά με τη Charlotte και την ομάδα της Ciaté London.για τη νέα μου συλλογή, για να διασφαλίσω ότι κάθε σύνθεση έχει σχεδιαστεί έχοντας εσάς στο μυαλό μου. Ελπίζω να λειτουργήσει ως υπενθύμιση, ότι το να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου σημαίνει να είσαι ασταμάτητος!”.

 

Τα προϊόντα της συλλογής

Οι παλέτες περιέχουν τέσσερις μεταξένιες απαλές σκιές ματιών, με μία γυαλιστερή και μία matte φόρμουλα, για να δημιουργήσετε το πιο τολμηρό βλέμμα με έντονο χρώμα. Διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: ο ένας με καθημερινά μπρονζέ και έντονο μωβ, και ο άλλος με ροζ αποχρώσεις.

 

Η σειρά των creamy lipsticks γιορτάζει το πνεύμα του να αγκαλιάζεις το στυλ σου! Αυτή η μοναδικη glossy σύνθεση οδηγεί σε μία άψογη εφαρμογή, για ένα  χρωματικό αποτέλεσμα με ελαφρύ φινίρισμα. Οι τρεις αποχρώσεις -έντονο πορτοκαλί, ζεστό ροζ και nude pink- τονίζουν τα χείλη όλη την ημέρα, ενώ παράλληλα τα θρέφουν.

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει εκτός από καλλυντικά και έναν καθρέφτη χειρός με την εικόνα της Apfel σε pop-art εκδοχή, ένα νεσεσέρ, αλλά και nail stickers με bold μοτίβα.

 

 

 

Η αεικίνητη fashionista, μόνο τον περασμένο χρόνο, λάνσαρε μια παιχνιδιάρικη fashion συλλογή με την H&M, μια διασκεδαστική συλλογή γυαλιών με τη Zenni, ενώ την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε μια νέα συνεργασία με τη Ruggable, σχεδιάζοντας 18 μοναδικά χαλιά.

 

Αναζητήστε τη συλλογή Ciaté London x Iris Apfel στο Nordstrom.com, στο Nordstrom Rack και Us.CiateLondon.com.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath