Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Kim Cattrall είναι το νέο πρόσωπο των SKIMS

Η Kim Cattrall είναι το νέο πρόσωπο των SKIMS

Kim Cattrall

Kim Cattrall, Nelly Furtado, Coco Jones, Hari Nef και Lana Condor πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια των SKIMS της Kim Kardashian.

 

 

And just like that Samantha is back again! Η Kim Catrall αποδεικνύει και πάλι γιατί είναι το απόλυτο it girl όσα χρόνια και αν περάσουν. Μετά το διθυραμβικό cameo της στο reboot του Sex and the City, εμφανίστηκε σε εξώφυλλα, σε fashion shows και τώρα γίνεται το νέο πρόσωπο των SKIMS της Kim Kardashian. Πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Από την καμπάνια ξεχωρίσαμε και τη Nelly Furtado, μία από τις καλλιτέχνες που καθόρισαν τα 00s με τη μοναδική δισκογραφία της. Μαζί τους εμφανίζονται και οι Coco Jones, Hari Nef, Lana Condor.

 

 

Οι stars της καμπάνιας φορούν τις δικές τους κορυφαίες επιλογές από SKIMS. Seamless Sculpt Bodysuit, Soft Lounge Long Slip Dress, η Cotton Collection και η Fits Everybody σειρά. Η Kim Cattrall δήλωσε ότι το κομμάτι του brand που επέλεξε έχει εκπληκτική εφαρμογή και την κάνει να νιώθει μεγάλη σιγουριά όποτε το φοράει. To ίδιο συναίσθημα έχει και η Coco Jones όταν φοράει SKIMS. Θα μπορούσε να το φοράει κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το πρόγραμμά μου. Θα μπορούσε να το φοράει κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το πρόγραμμά μου.

www.skims.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.