Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Khloé Kardashian συνεργάζεται ξανά με τη Fabletics!

Η Khloé Kardashian συνεργάζεται ξανά με τη Fabletics!

Khloé

 Για τρίτη φορά, η Khloé Kardashian ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία Fabletics για μία ακόμα active wear συλλογή.

 

Fabletics

 

Σήμερα θα κυκλοφορήσει η τρίτη active wear collection της Khloé  Kardashian σε συνεργασία με την εταιρεία Fabletics! Οι δυο τους ονόμασαν τη συλλογή “Khloev3”, η οποία αποτελείται από 26 καινούργια limited edition κομμάτια. Πρόκειται για μία ιδανική σειρά για τους μήνες άνοιξη και καλοκαίρι, καθώς περιλαμβάνει και μαγιό! Μπορείτε να φορέσετε τα νέα κομμάτια στο γυμναστήριο, σε μία βόλτα, σε μία εκδρομή και φυσικά στο σπίτι. Και γι αυτήν τη συλλογή, οι δυο επιχειρηματίες θέλησαν να δώσουν κομμάτια που “ανασηκώνουν” και τονίζουν υπέροχα τις καμπύλες του γυναικείου σώματος.

 

Η πρώτη συλλογή τους κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήταν εμπνευσμένη από την έρημο, φτιαγμένη με υφάσματα Motion365+ και Seamless. Τώρα η Khloé και η Fabletics δίνουν μία super ολοκληρωμένη συλλογή. Μπλούζες, παντελόνια, μαγιό, κολάν, ολόσωμη φόρμα, cropped jackets, hoodies, oversized πουκάμισα και φούστες. Τα μεγέθη ξεκινούν από ΧΧS και φτάνουν μέχρι 4Χ.

“Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει τις fitness προτιμήσεις και το προσωπικό στυλ μου. Η συνεργασία μου με τη Fabletics είναι μία συντριπτικά θετική εμπειρία. Για τρίτη φορά δημιουργήσαμε από κοινού μία συλλογή από μοντέρνα κομμάτια που με κάνουν να νιώθω πάντα άνετα”, δήλωσε η Khloé.

Fabletics

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.