Home / Beauty  / Η Gisou ανανεώνει το iconic lip oil της

Η Gisou ανανεώνει το iconic lip oil της

Gisou
Ένα από τα hero προϊόντα της Gisou ανανεώνεται! Το iconic lip oil του brand έρχεται σε τρεις νέες αποχρώσεις.

 

Η Gisou είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πετυχημένα beauty brands. Ξεκινώντας με προϊόντα περιποίησης μαλλιών με.βάση το μέλι, η Negin Mirsalehi δεν άργησε να προσθέσει στις συλλογές της προϊόντα περιποίησης χειλιών. Το Honey Infused Lip Oil, το οποίο κυκλοφόρησε το 2022, δεν άργησε να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα του brand. Σήμερα, η Mirsalehi διευρύνει τη σειρά των lip oils της, προσθέτοντας τρεις νέες αποχρώσεις για την άνοιξη.

 

lip oil

 

Τα νέα lip oils διατίθεται σε τρεις νέες αποχρώσεις : την Watermelon Sugar”, μια καθαρή ροζ απόχρωση με shimmer,.τη “Mango Passion Punch”, με ένα καθαρό κοράλλι και την “Strawberry Sorbet”, η οποία προσδίδει.ένα απαλό ροζ χρώμα στα χείλη. Σύμφωνα με τη Gisou, η νέα φόρμουλα αποτελείται από μέλι και jojoba oil, συστατικά που κάνουν τα lip.oils ακόμα πιο ενυδατικά και long lasting. Παράλληλα, το brand αναφέρει ότι τα lip oils της έρχονται ανανεωμένα με μία νέα γυαλιστερή, αντικολλητική φόρμουλα που θα χαρίσει στους beauty addicts τα “πιο απαλά, γυαλιστερά, πιο ακαταμάχητα χρωματισμένα χείλη”.

 

Negin Mirsalehi

 

Για τη δημιουργία του brand της, η Negin Mirsalehi βασίστηκε στην αγάπη της ίδιας,.αλλά και τις οικογένειάς της για τις μέλισσες, οι οποίες βοηθούν στη δημιουργία του μελιού για τη φόρμουλα του Honey Infused Lip Oil.Μου αρέσει που το Honey Infused Lip Oil θα έρχεται και σε χρώματα,.με άρωμα φρούτων, για να γιορτάσει το έργο επικονίασης των μελισσών για το οικοσύστημά μας”,.ανέφερε η Mirsalehi σχετικά με τη νέα κυκλοφορία. Μάλιστα, η επιχειρηματίας και influencer περιγράφει το νέο της λανσάρισμα ως ένα “ζωντανό, γυαλιστερό.και με πλούσια γεύση” lip oil, ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada