Home / Wellness  / Mind  / Η Kendall Jenner μας παρουσιάζει τα singing bowls

Η Kendall Jenner μας παρουσιάζει τα singing bowls

singing bowls

Το supermodel Kendall Jenner μας παρουσίασε μια ιδιαίτερη μέθοδο διαλογισμού, τα singing bowls, για την απόλυτη ψυχική ηρεμία.

 

Τι είναι τα singing bowls και πώς μπορούν να μας χαρίσουν ένα θαυματουργό διαλογισμό με ήχο;  Έχοντας τις ρίζες τους στις περιοχές των Ιμαλάϊων, τα συγκεκριμένα bowls δημιουργούνται από την ένωση δώδεκα καθαρών μετάλλων. Το κράμα και η ποιότητα τους είναι καθοριστική για τις δονήσεις και τους ήχους, που θα προκύψουν.

 

 

Μέσα από τις δονήσεις ξεκινάει ένα μοναδικό ηχητικό ταξίδι στο ανθρώπινο σώμα. Ξεκινάει από του δέρμα, τους μυς και το νευρικό σύστημα. Έπειτα, πηγαίνει στους ιστούς και στα εσωτερικά όργανα και καταλήγει στον πυρήνα των κυττάρων. Τα κύτταρα μας δέχονται ένα ηχητικό μασάζ με αποτέλεσμα η ψυχή και το σώμα μας να φτάνουν στην πλήρη αρμονία και ισορροπία.

 

 

Μέσα από το διαλογισμό, μπορούμε να αποβάλουμε το άγχος, να δούμε με μια πιο αισιόδοξη ματιά τον κόσμο, να αναζωογονήσουμε πνεύμα και σώμα και να αποκτήσουμε μια ψυχική ηρεμία. Τα οφέλη του είναι πολλά και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Μπορείτε να προμηθευτείτε singing bowls στην αγορά ή να απολαύσετε τους ήχους τους στο YouTube ή στο Spotify. Η Kendall Jenner δημοσιεύει, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ,πώς ξεκίνησε να τα φτιάχνει, καθώς και τις πρώτες της απόπειρες για παραγωγή ήχου.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.