Home / Beauty  / Η Kendall Jenner είναι το πρόσωπο του νέου Tory Burch αρώματος

Η Kendall Jenner είναι το πρόσωπο του νέου Tory Burch αρώματος

Το brand Tory Bunch ανακοίνωσε μία νέα σειρά από αρώματα με τίτλο Sublime και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Kendall Jenner.

 

Ένα καινούργιο φθινοπωρινό άρωμα θα μας βοηθήσει να υποδεχτούμε την καινούργια σεζόν! Η εταιρεία Tory Burch κάνει το επόμενο της βήμα στον κόσμο της ομορφιάς και κυκλοφορεί μία νέα σειρά αρωμάτων με τίτλο Sublime. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Αμερική και έπειτα στα μέσα του φθινοπώρου στον υπόλοιπο κόσμο. Για την καινούργια και ξεχωριστή καμπάνια, η οποία αποθανατίστηκε από τον Mert Alas, το brand επέλεξε την Kendall Jenner ως κεντρικό πρόσωπο!

 

Οι υπεύθυνοι του brand και της καμπάνιας επέλεξαν το διάσημο μοντέλο για αποτελεί για τους ίδιους μία ήσυχη δύναμη. Η σειρά αρωμάτων Sublime της Tory Burch περιλαμβάνει «δερμάτινες» νότες, σε συνδυασμό με τριαντάφυλλο, άνθος osmanthus, βέτιβερ και μανταρίνι. Χαρακτηρίζεται ως η τέλεια ισορροπία αισθησιασμού και δύναμης.

 

 

“Θέλω να ενώνω τις δυνάμεις μου με σχεδιαστές που αισθάνονται αληθινά σωστοί μαζί μου. Και αυτή η συνεργασία προέκυψε τόσο φυσικά και αρμονικά. Το Sublime είναι όμορφο, sexy και χαρίζει αυτοπεποίθηση”, δήλωσε η Kendall. Tory Burch.

Ας απολαύσουμε την υπέροχη καμπάνια, όσο περιμένουμε την φθινοπωρινή κυκλοφορία του για να δοκιμάσουμε την ξεχωριστή μυρωδιά του. Ας απολαύσουμε την υπέροχη καμπάνια, όσο περιμένουμε την φθινοπωρινή κυκλοφορία του για να δοκιμάσουμε την ξεχωριστή μυρωδιά του.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.