Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Kate Moss στη νέα Marc Jacobs καμπάνια

Η Kate Moss στη νέα Marc Jacobs καμπάνια

Η Kate

Η Kate Moss, μακροχρόνια φίλη και συνεργάτης του διάσημου σχεδιαστή Marc Jacobs, πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του.

 

H Kate Moss αναβίωσε μία εμβληματική στιγμή της από τα late 90s και early 00s, επαναφέροντας τα τολμηρά και ροζ μαλλιά της για την καμπάνια του Marc Jacobs. Φωτογραφήθηκε από τη Harley Weir και το styling επιμελήθηκε η Danielle Emerson. Εμφανίζεται με μακριά ίσια ροζ μαλλιά τα οποία συνδυάστηκαν τέλεια με τις iconic μπότες Kiki του Αμερικανού σχεδιαστή. Οι εμφανίσεις της ολοκληρώνονται με τη bucket pouch bag by Marc Jacobs και τη J Marc Shoulder bag, καθώς και με denim κομμάτια.

 

Η Kate

 

Κάνοντας μία fashion αναδρομή, θυμόμαστε πότε εμφανίστηκε η Kate Moss για πρώτη φορά με τα iconic ροζ μαλλιά της. Είχε δεχθεί να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της μόνο για τη Donatella Versace. Συγκεκριμένα για το show του οίκου για τη σεζόν ‘Άνοιξη/Καλοκαίρι 1999. Πολλά χρόνια μετά το supermodel επανέφερε το ροζ χρώμα και πάλι, μετά από επιθυμία κάποιου φίλου της στον κόσμο της μόδας. Για τις ανάγκες της καμπάνιας η Kate Moss πρωταγωνίστησε σε ένα μικρό film. Μπορείτε να το απολαύσετε στο official site του brand. Long Live the Icons. A Marc Jacobs dream come true… Kate Moss with pink hair. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.