Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Kate Moss είναι η νέα Creative Director της Diet Coke!

Η Kate Moss είναι η νέα Creative Director της Diet Coke!

Η Diet Coke διόρισε για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια νέα creative director! Η Kate Moss σε ρόλο έκπληξη!

 

Παγκόσμιο σύμβολο του στυλ και της μόδας. Ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα όλων των εποχών. Η Kate Moss, μετά την πολυετή καριέρα της, άρχισε να αναλαμβάνει και διαφορετικά projects, χωρίς να εγκαταλείπει το modeling. Η Diet Coke για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια όρισε νέα creative director! Και έκανε την καλύτερη επιλογή! Η Kate Moss αναλαμβάνει τα ηνία του brand και φέρνει έναν άλλο αέρα που θα συζητηθεί!

 

 

Για τον εορτασμό της επετείου των 40 χρόνων από την ίδρυση του brand η Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Love what you love. Η νέα καμπάνια της Diet Coke έχει ως στόχο να επικεντρώσει τα άτομα που υιοθετούν μία θετική στάση απέναντι στη ζωή, γνωρίζοντας ποιοι είναι και τι αγαπούν. Η Kate Moss καλείται να φέρει την τεχνογνωσία της στο στυλ και την υψηλή αισθητική στο brand, μέσα από τις συνεργασίες της με κορυφαίους σχεδιαστές σε όλον τον κόσμο. Πάντα σε συνδυασμό με την κληρονομιά του brand.

 

 

“Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος της οικογένειας Diet Coke. Μου αρέσουν οι προηγούμενες συνεργασίες που έχουν κάνει με τόσο απίστευτα ονόματα της μόδας. Η καμπάνια «Love What You Love» συνδέθηκε μαζί μου αμέσως! Και αυτό γιατι πιστεύω ακράδαντα ότι με αυτοπεποίθηση και πάθος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα πιο τρελά σας όνειρα. Ως Creative Director, ανυπομονώ να εμπνεύσω τους θαυμαστές και να γιορτάσω τα 40α γενέθλια της μάρκας με στυλ”, προσθέτει η Kate Moss.

 

www.dietcoke.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.