Home / Fashion  / Η Jacquemus X Nike collection έφτασε επιτέλους!

Η Jacquemus X Nike collection έφτασε επιτέλους!

Jacquemus X Nike

Η συλλογή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Jacquemus X Nike, το απόλυτο fashion dream, η απόλυτη συνεργασία.

Χθες, ο Γάλλος σχεδιαστής παρουσίασε το φανταστικό Le Papier show, σε μία άκρως εντυπωσιακή τοποθεσία. Ωστόσο, δε σταμάτησε εκεί. Θέλησε να γιορτάσει την τεράστια επιτυχία της καινούργιας του συλλογής με μία ακόμα κυκλοφορία. Έδωσε στο κοινό την Jacquemus X Nike collection, η οποία κατάφερε να “ρίξει” το Ίντερνετ και να βγάλει εκτός λειτουργίας το site του σχεδιαστή στην πρώτη ώρα κυκλοφορίας. Μάλιστα ένα από τα set βγήκε αμέσως sold out. Το εκπληκτικό sneaker της συνεργασίας έκανε και το runway ντεμπούτο του στο Le Papier show.

“Για αυτήν τη συνεργασία με τη Nike, ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή που να ερμηνεύει ξανά τα αθλητικά γυναικεία αθλητικά ρούχα με μίνιμαλ τρόπο. Πάντα εμπνεόμουν από vintage κομμάτια ACG και καμπάνιες της Nike από τη δεκαετία του ’90. Έχοντας κατά νου αυτές τις εικόνες, σχεδιάσαμε γυναικεία αθλητικά ρούχα με αισθησιακές λεπτομέρειες και ουδέτερα χρώματα. Έδωσα και τη δική μου ερμηνεία για το Humara. Το αγαπημένο μου παπούτσι Nike. Ήταν σημαντικό η συλλογή να είναι προσβάσιμη για όλα τα σώματα και να είναι ένας φυσικός συνδυασμός του στυλ Jacquemus και της απόδοσης της Nike”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

 

Στην καμπάνια της συλλογής Jacquemus X Nike, με πρωταγωνίστρια την Jorda Smith, εντοπίζουμε τα υπέροχα κομμάτια. Πουλόβερ πόλο, μπλουζάκια με κορδόνια, φούστες tennis, φορέματα, hoodies και bucket hats.

www.jacquemus.com

www.nike.com

Jacquemus X Nike

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.