Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Irina Shayk στη Furla Pre Fall ’23 καμπάνια!

Η Irina Shayk στη Furla Pre Fall ’23 καμπάνια!

Το supermodel Irina Shayk πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια της Furla για τη σεζόν Pre Fall ’23.

 

 

Η ιταλική μάρκα Furla, γνωστή για τις τσάντες που δημιουργεί, αποκάλυψε την καινούργια της καμπάνια για τη σεζόν Pre Fall ’23 με τη βοήθεια της Irina Shayk. Οι superior χαρακτηριστικές σιλουέτες του brand βρίσκονται στο επίκεντρο. Σε αυτήν τη συλλογή η αρμονία της γεωμετρίας είναι εμφανής, μέσα από την επιλογή στρογγυλεμένων και γωνιακών σχημάτων. Τα έντονα και ζωντανά χρώματα μαζί με τις ζωηρές υφές διακόπτουν τον μινιμαλισμό της σχεδιαστικής βάσης. Φωτογραφημένη από τους Koto Bolofo και Paolo Zambaldi, η τελευταία καμπάνια της Furla προβάλλει το αμίμητο DNA της εταιρείας.

 

 

Ένα από τα πιο εμβληματικά στοιχεία της συλλογής είναι η τσάντα Unica. Μία “απολαυστικά” καμπυλωτή τσάντα που έρχεται στην Cameo εκδοχή της, ένα ombre ουδέτερου τόνου. Παράλληλα, εμφανίζεται και στην απαλή λευκή απόχρωση Marshmallow και στη κλασική μαύρη απόχρωση, τη Nero.

 

 

 

Το Metropolis clutch προσφέρει ένα κομψό σχέδιο φακέλου, που στολίζεται με ένα ουράνιο τόξο αποχρώσεων, από το saccharine Marmalade και το ψυχεδελικό μοβ. Μπορείτε να το βρείτε και σε χιαστί έκδοση, με μία πιο over the top γεωμετρική έκδοση. Ανακαλύψτε την καμπάνια με την Irina Shayk και έπειτα επισκεφτείτε το official site για να δείτε όλα τα νέα σχέδια.

Shayk

 

Shayk

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.