Home / Fashion  / Celebrity Style  / Πώς θα αναβαθμίσεις μία διαχρονική neutral εμφάνιση

Πώς θα αναβαθμίσεις μία διαχρονική neutral εμφάνιση

neutral
Αναβάθμισε τις διαχρονικές neutral εμφανίσεις σου με μερικά από τα μεγαλύτερα trends του 2023!

 

Οι κομψοί, all time classic neutral τόνοι έχουν για ακόμα μία φορά την προσοχή μας,.καθώς βρίσκονται τη λίστα των μεγαλύτερων trends του καλοκαιριού. Οι fashion addicts επιλέγουν αυτόν τον αλάνθαστο συνδυασμό για κάθε στιγμή της ημέρας. Είτε αποφασίσεις να δημιουργήσεις ένα πρωινό, είτε απογευματινό,. είτε ακόμα και ένα βραδινό look με βάση τις neutral αποχρώσεις, το σίγουρο θα είναι ότι θα έχεις.μία απόλυτα κομψή εμφάνιση, που πέραν της απλότητάς της, θα ξεχωρίσει!

 

Ανακάλυψε παρακάτω μερικά stylish looks και άντλησε έμπνευση για την επόμενη εμφάνισή σου,.βασισμένη στις διαχρονικές γήινες αποχρώσεις.

 

Pop of colour

Ένας εύκολος τρόπος προκειμένου να αναβαθμίσεις ένα outfit σε γήινες αποχρώσεις είναι να κάνεις τη διαφορά με τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι οι neutral τόνοι ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και πρόσθεσε στην εικόνα σου μία τσάντα σε έντονους χρωματισμούς.

 

 

Ψάθινες τσάντες

Οι neutral αποχρώσεις είναι ιδανικές για ένα island look, ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με ψάθινα αξεσουάρ. Συνδύασε μία ψάθινη τσάντα ή ψάθινα παπούτσια άφοβα, ακόμα και στις street wear εμφανίσεις σου.

 

 

Maxi φούστες

Πρόσθεσε στο neutral look σου ένα από τα μεγαλύτερα trend του 2023! Μία maxi φούστα, είτε σε τζιν είτε σε rib ύφασμα, θα δώσει ένα πιο σύγχρονο ύφος στο διαχρονικό σου outfit.

 

 

Casual neutral

Αν είσαι λάτρεις του casual look, τότε οι γήινοι τόνοι θα σου δώσουν την κατάλληλη ευκαιρία να αναμίξεις το elegant στοιχείο με την street wear αισθητική!

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @noemidelp

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada