Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Hoyeon Jung στην τελευταία καμπάνια της Adidas

Η Hoyeon Jung στην τελευταία καμπάνια της Adidas

Hoyeon

Η Adidas παρουσίασε την τελευταία της καμπάνια με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Hoyeon Jung. Μαζί της η γυμνάστρια Nia Dennis.

Το κορυφαίο αθλητικό brand Adidas παρουσίασε την τελευταία του συλλογή από αθλητικά είδη, η οποία περιλαμβάνει άνετες και street ready φόρμες. Για την καμπάνια επιλέχθηκε η πρωταγωνίστρια του Squid Game, Hoyeon Jung και η γυμνάστρια Nia Dennis. Η νέα συλλογή βασίζεται σε έρευνα που διεξήχθη σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Κίνα. Κεντρικό θέμα της έρευνας το πώς νιώθουμε όταν φοράμε αθλητικά ρούχα. Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες απάντησαν ότι νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν φορούν άνετα ρούχα.

Τα βασικά κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνουν ένα μίνιμαλ rib φόρεμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για layering σε μία casual εμφάνιση. Oversized hoodies, biker shorts και rib crop tops, σε παστέλ χρώματα, ολοκληρώνουν την capsule collection.

“Η επιλογή της άνεσης συνεχίζει να αποδεικνύεται τόσο πολύτιμη σε πολλές πτυχές της ζωής μου. Είτε αφιερώνω λίγο χρόνο για να χαλαρώσω στο σετ και να νιώσω άνετα μέσα μου πριν από την επόμενη λήψη, είτε όταν επιλέγω εμφανίσεις που μου δίνουν μια εσωτερική σιγουριά και άνεση για τον εαυτό μου. Αυτή η νοοτροπία και η προσέγγιση συνεχίζουν να με βοηθούν να εξελιχθώ”, δήλωσε η Hoyeon Jung.

 

Hoyeon

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Ιουνίου στο official site και σε καταστήματα της Adidas.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.