Home / Fashion  / Η νέα H&M Studio συλλογή μοιάζει με film noir

Η νέα H&M Studio συλλογή μοιάζει με film noir

H&M Studio
Αποφασιστική, τολμηρή και προσαρμοσμένη στην τελειότητα, η τελευταία συλλογή του H&M Studio είναι εμπνευσμένη από τις ασπρόμαυρες ταινίες και χαρίζει μοναδικό στυλ!

 

 

Σκοτεινό και κινηματογραφικό glamour! Το H&M Studio κυκλοφορεί την καινούργια του συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023 και έρχεται για να αναδείξει τη συναρπαστική απλότητα του διαχρονικού. Διοχετεύει την αξεπέραστη κομψότητα των ηρωίδων στα film noir και μας ταξιδεύει σε παλαιότερες δεκαετίες. Αποφασιστικά, τολμηρά και προσαρμοσμένα στην τελειότητα, εκφράζουν την επιθυμία μας για αξέχαστες εμπειρίες με sharp suits. sculpted outerwear, embellishes items και polished accessories.

 

 

“Το H&M Studio είναι η πιο κατευθυντική, μοντέρνα προσφορά μας. Για το Φθινόπωρο, η ομάδα σχεδιασμού μας δημιούργησε μια συλλογή που είναι ρεαλιστική αλλά ποιητική. Η κορυφαία ποιότητα είναι παρούσα σε όλη τη συλλογή. Tailoring εξωτερικά ενδύματα και διακοσμημένα τζιν που θα ερωτευτείτε αμέσως και θα φοράτε ξανά και ξανά, για τα επόμενα χρόνια”.

 

 

Ακόμα και με το πιο basic κομμάτι θα καταφέρετε να αιχμαλωτίσετε τα βλέμματα. Η νέα H&M Studio συλλογή υποδηλώνει γοητεία, ελκυστικότητα και υψηλή ποιότητα. Το μεγαλύτερο μέρος των κομματιών έχει κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμα υλικά. Φέτος το Studio του fashion brand γιορτάζει 10 χρόνια!.Σκοπός του είναι να δημιουργεί κομμάτια που θα είναι πρακτικά, συναρπαστικά και θα ταιριάζουν στην κάθε μία από εμάς. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου.

H&M Studio

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.