Home / Beauty  / Η Guerlain συνεργάζεται με τον Pucci για μία συλλογή μακιγιάζ!

Η Guerlain συνεργάζεται με τον Pucci για μία συλλογή μακιγιάζ!

Pucci

Μία υπέροχη συνεργασία έκπληξη! Το brand Guerlain ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία μόδας Pucci για μία make up capsule collection!

 

Έντονα χρώματα, δημιουργικότητα και χαρούμενα vibes! O high fashion οίκος Pucci αποκάλυψε τη συνεργασία του με το brand ομορφιάς Guerlain για μία limited edition capsule make up collection! Τα προιόντα που δημιούργησαν αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο και περιλαμβάνουν signature pieces που “ντύθηκαν” με το εμβληματικό Marmo print της Pucci. Μερικά από αυτά είναι τα κραγιόν Rouge G, η Meteorites πούδρα και η Terracotta. Και τα δύο brands δείχνουν μεγάλη αγάπη προς τα έντονα χρώματα και αυτό είναι το στοιχείο που τους ένωσε πρωτίστως.

Η Gabrielle Saint Genis Rodriguez, διευθύνων σύμβουλος της.Guerlain, επαινεί την Camille Miceli για όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στον οίκο. Σύμφωνα με την ίδια, έδωσε πολλή ενέργεια, χαρά και τόλμη στη μάρκα. Οι δύο μάρκες αποφάσισαν να παίξουν με τα χρώματα, ειδικά με αυτά που είναι πιο ασυνήθιστα, και να δημιουργήσουν τους δικούς τους χρωματικούς συνδυασμούς. Σκοπός τους είναι να εκφράσουν μέσω του μακιγιάζ την κομψότητα, τον μοντερνισμό και την παράδοση της τέχνης σε.Γαλλία και Ιταλία.

Απόλαυσαν την από κοινού δημιουργική διαδικασία και τόνισαν ότι μέσω μίας συνεργασίας ανακαλύπτουμε τόσο ενδιαφέροντα πράγματα. Έδωσαν νέες αποχρώσεις στα προϊόντα και υπέροχες καινούργιες συσκευασίες. Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Natalia Vodianova, διεθνής πρέσβειρα της Guerlain.

Photos: Guerlain/ Pucci

 

www.guerlain.com

www.pucci.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.