Home / Beauty  / Η Gucci παρουσιάζει τη νέα make up collection της

Η Gucci παρουσιάζει τη νέα make up collection της

Gucci
Η Gucci μάς παρουσιάζει τη νέα ανοιξιάτικη make up collection, αφιερωμένη στην ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου, στον πειραματισμό και στη δημιουργικότητα. 

 

Η beauty σειρά της Gucci ανανεώνεται, με μία νέα ανοιξιάτικη eye make up collection, η οποία μάς παρακινεί να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ, αναδεικνύοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου, απελευθερώνοντας, έτσι, τη δημιουργικότητά μας.

 

 
Palette De Beauté Quatuor

Οι νέες Palette De Beauté Quatuor υπόσχεται να απελευθερώσει τη δημιουργικότητα.με μια παλέτα τεσσάρων αποχρώσεων για μάτια, χείλη και μάγουλα. Αυτές οι πολυχρηστικές παλέτες διαθέτουν μία σειρά από καινοτόμες φόρμουλες, ενώ οι ευρηματικές αποχρώσεις έρχονται να προσφέρουν ατελείωτους συνδυασμούς.

 

Eye Palette Beauté Des Yeux Gorgeous Flora

Η νέα παλέτα σκιών της Gucci είναι διαμορφωμένη με έντονες αποχρώσεις, κατάλληλες για κάθε ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό make up look.

 

Παράλληλα, η Gucci λάνσαρε και μία σειρά από eyeliners, αδιάβροχα μολύβια ματιών και μολύβια φρυδιών. Όπως και οι παλέτες, έτσι και τα μολύβια ματιών, έρχονται σε κλασικά, αλλά και έντονα χρώματα, που υπόσχονται να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα κάθε make up addict. Τέλος, η eyewear collection του οίκου ολοκληρώνεται με την καινούργια mascara,.η οποία προσφέρει ένα έντονο αποτέλεσμα, προσθέτοντας όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες.

 

 

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στο official site του brand.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada