Home / Beauty  / Η Estée Lauder ανανεώνει τη Revitalizing Supreme+ collection!

Η Estée Lauder ανανεώνει τη Revitalizing Supreme+ collection!

Estée Lauder
Η Estée Lauder παρουσιάζει τη νέα της προσθήκη στη σειρά Revitalizing Supreme+. Το Milky Lotion έρχεται να προσφέρει ενυδάτωση και να αναδείξει τη λάμψη της επιδερμίδας.

 

Η Estée Lauder επεκτείνει την εμβληματική skin care σειρά της, Revitalizing Supreme+, με το νέο Milky Lotion. Αξιοποιώντας την ισχυρή τεχνολογία του brand, με το αποκλειστικό εκχύλισμα Moriga και Hibiscus Morning Blom,.η νέα ενυδατική λοσιόν προσώπου έρχεται σε μία ανάλαφρη και αναζωογονητική ρευστή φόρμουλα, σε μορφή γαλακτώματος, η οποία προσφέρει λάμψη, ελαστικότητα και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Εξαιτίας των ισχυρών πολλαπλών συστατικών του, το Milky Lotion “αποκαλύπτει” τη δύναμη της νεότητας του προσώπου,.ενώ η σύνθεσή του βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας της λιπαρότητας. Παράλληλα, “γεμίζει” και λειαίνει την όψη των λεπτών γραμμών, καθιστώντας το, έτσι, κατάλληλο προϊόν για κάθε ηλικία. Η Milky Lotion μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, καθώς και στην περιοχή του λαιμού, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, πριν από την ενυδατική κρέμα.

 

 

 

Αυτό που κάνει τη σειρά της Estée Lauder να ξεχωρίζει είναι τα πρωτοποριακά της συστατικά. Το αποκλειστικό εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom είναι 99% φυσικής προέλευσης και αξιοποιεί τη δύναμη της φύσης,.για να ενισχύσει το φυσικό κολλαγόνο της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα προέρχεται από τα επιλεγμένα άνθη ιβίσκου sinensis, που συλλέγονται αποκλειστικά σε πρωινή συγκομιδή,.όταν οι φυσικές αντιγηραντικές τους ιδιότητες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους.

 

 

Παράλληλα, το αποκλειστικό εκχύλισμα Moringa είναι ένα ισχυρό συστατικό φυσικής προέλευσης, που βοηθά στην “ενεργοποίηση” των πολλαπλών μηχανισμών αντιγήρανσης της επιδερμίδας, βοηθώντας επίσης στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν ορατή γήρανση. Σε συνεργασία με τον κορυφαίο και παγκοσμίως γνωστό φυτοβιολόγο Δρ. Illya Raskin ,του Πανεπιστημίου Rutgers, αναπτύχθηκε αυτό το εκχύλισμα Moringa αποκλειστικά για την Estée Lauder και προέρχεται από τους πυκνούς σπόρους τεράστιας αξίας του είδους Moringa Oleifera.

 

 

Η Revitalizing Supreme+, πλέον, είναι διαθέσιμη σε νέες, γυάλινες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, με δυνατότητα αναπλήρωσης.

 

esteelauder.gr 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada