Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Emma Roberts σε ρόλο έκπληξη στο MCU!

Η Emma Roberts σε ρόλο έκπληξη στο MCU!

Emma Roberts

Η Emma Roberts θα συμμετέχει στην ταινία Madame Web, την τελευταία ταινία που διαδραματίζεται στο Universe of Marvel Characters της Sony!

Η ταλαντούχα ηθοποιός Emma Roberts εντάσσεται σε ένα cast γεμάτο stars για την επερχόμενη ταινία Madame Web! Πρόκειται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και οι fans είναι τρομερά ενθουσιασμένοι! Θα παίξει στο πλευρό της Dakota Johnson, η οποία θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο, την ίδια τη Madame Web. Πριν λίγο διάστημα είχε ανακοινωθεί και η συμμετοχή της ηθοποιού του Euphoria, της Sydney Sweeney, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο ρόλος που θα έχει στην ταινία. Στο cast συμμετέχουν και οι εξής: Celeste O’Connor, Isabela Merced και Tahar Rahim.

 

 

Το Madame Web πρόκειται, θεωρητικά, να ακολουθήσει την ιστορία του χαρακτήρα από τα original κόμικς. Πρόκειται για μία ηρωίδα διορατική, με ψυχικές ικανότητες οι οποίες έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα ωφέλιμες για τον Spider-Man και τους συναδέλφους του. Η ίδια, ωστόσο, δεν έχει πολεμήσει ποτέ με τους εχθρούς. Μένει να δούμε πώς θα προσεγγιστεί ακριβώς ο χαρακτήρας στην πολυαναμενόμενη ταινία. Πιστεύουμε ότι η Emma Roberts θα είναι υπέροχη και ως villain και ως ηρωίδα. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου 2023. Υπέροχο cast και ευχόμαστε και υπέροχη εκτέλεση! 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.