Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Emma Corrin θα είναι στην ταινία Deadpool 3!

Η Emma Corrin θα είναι στην ταινία Deadpool 3!

Emma Corrin

Φανταστικά cinema news! Η Emma Corrin, την οποία γνωρίσαμε από τη σειρά The Crown, θα είναι στο cast της ταινίας Deadpool 3.

 

‘Έχουμε update για την πολυαναμενόμενη ταινία Deadpool 3! Εντάσσεται στο ήδη δυνατό cast, η ταλαντούχα ηθοποιός Emma Corrin! Τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Netflix The Crown, ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Τώρα ήρθε η στιγμή, να κάνει το ντεμπούτο της στο σινεματικό σύμπαν της Marvel και της Disney. Ο Ryan Reynolds έκανε γνωστά τα νέα μέσα από ένα Twitter, καλωσορίζοντας την ηθοποιό στην οικογένεια Deadpool. Δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για τον ρόλο που θα αναλάβει ακριβώς, αλλά φημολογείται ότι θα παίξει τη villain έναντι του Reynolds και του Hugh Jackman. Ελπίζουμε να είναι αυτό το ύφος του ρόλου για να την δούμε σε κάτι διαφορετικό.

 

 

Επίσης έγινε γνωστό ότι η Emma Corrin θα είναι στο cast και της ανερχόμενης horror ταινίας Nosferatu, σκηνοθετημένη από τον Robert Eggers. Συν πρωταγωνιστές της θα είναι η Lily Rose Depp, ο Nicholas Hoult και ο Bill Skarsgard. Δε γνωρίζουμε αν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την τρίτη ταινία Deadpool, αλλά ως ημερομηνία πρεμιέρας έχει οριστεί η 6 Σεπτεμβρίου του 2024. Το hype για την ταινία γίνεται όλο και μεγαλύτερο! Ευχόμαστε οι δημιουργοί και οι συντελεστές να μας χαρίσουν μία εκπληκτική ταινία!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.