Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Emily Ratajkowski επαναπροσδιορίζει τα Superga

Η Emily Ratajkowski επαναπροσδιορίζει τα Superga

New collaboration alert! Η Emily Ratajkowski πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια για την Superga SS22 συλλογή, ανανεώνοντας δύο sneakers του brand, σύμφωνα με το δικό της στυλ.

 

Η Emily Ratajkowski συνεργάζεται με τη Superga για την καμπάνια της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Ως νεότερη πρέσβειρα του διάσημου brand, η Ratajkowski ανέλαβε τον επανασχεδιασμό δύο γνωστών sneakers της Superga, σύμφωνα με το δικό της στυλ. Έκανε δικά της δύο από τα αγαπημένα της αθλητικά παπούτσια, τα 2750 και 2636 Alpina. Τα μετονόμασε, μάλιστα, σε 2750 Emrata και 2636 Alpina Emrata.

 

 

“Λατρεύω τη Superga και τη διαχρονική προσέγγισή της στα sneakers. Φοράω τη μάρκα εδώ και χρόνια, οπότε αυτή η συνεργασία μου φάνηκε απολύτως φυσική”, δήλωσε το supermodel.

 

 

Εκτός από το όμορφο στυλ και την ποιότητα της Superga, η Emily Ratajkowski εκτιμά περισσότερο τη δέσμευση του brand για βιωσιμότητα. Για την ίδια, το sustainability είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και έχει από μικρή ηλικία περιβαλλοντικές ανησυχίες, σχετικά με την ανακύκλωση και την κατανάλωση του νερού. Σύμφωνα με το supermodel, η βιομηχανία της μόδας κάνει μεγάλα βήματα για να αλλάξει τον τρόπο παραγωγής. Και στο δικό της brand, το Inamorata, προσπαθεί συνεχώς να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς το περιβάλλον γίνεται.

 

 

Photos Courtesy: www.superga.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.