Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Dua Lipa είναι το νέο πρόσωπο του Versace

Η Dua Lipa είναι το νέο πρόσωπο του Versace

Το pop icon Dua Lipa πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Versace και οι πρώτες φωτογραφίες είναι το λιγότερο εντυπωσιακές.

 

Η παγκόσμια pop star κατάφερε να μαγνητίσει για ακόμη μια φορά τα βλέμματα. Πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του Versace και η πρώτη γεύση είναι το εκθαμβωτική! Η Dua Lipa ενσαρκώνει καταπληκτικά το Versace Girl και οι φωτογραφίες είναι άρτιες! Στις 30 Αυγούστου θα γίνει η επίσημη κυκλοφορία της καμπάνιας.

 

 

“Γνώρισα την Dua για πρώτη φορά πριν από λίγα χρόνια στο Λονδίνο. Ήξερα ότι ήταν μια όμορφη κοπέλα, αλλά όταν άκουσα τη φωνής της, κατάλαβα αμέσως ότι είχε κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Από τότε έχω παρακολουθήσει την καριέρα της να απογειώνεται και να συνεργάζομαι μαζί της για πολλές εκπληκτικές στιγμές. Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να σκεφτώ μια καλύτερη γυναίκα για να ενσωματώσω το πνεύμα του Versace και αυτής της συλλογής”, δήλωσε η Donatella Versace.

 

 

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον εμβληματικό οίκο Versace. Το να συνεργαζόμαστε τόσο στενά με τη Donatella και η σύνδεση με την κοινή μας αγάπη για τη μόδα ήταν σουρεαλιστικό. Η συνεργασία της σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Οι εικόνες που έχουμε δημιουργήσει μαζί είναι ακόμη καλύτερες από ό, τι θα μπορούσα να φανταστώ, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που τις μοιραζόμαστε μαζί σας! “, δήλωσε η τραγουδίστρια.

 

 

www.versace.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.