Home / Beauty  / Η Dior Beauty επιστρέφει στην iconic εποχή της Mitzah Bricard

Η Dior Beauty επιστρέφει στην iconic εποχή της Mitzah Bricard

Mitzah Bricard
Η Dior Beauty επιλέγει την Anya Taylor Joy για να αναδείξει την προηγούμενη iconic μούσα του οίκου, Mitzah Bricard, με μία συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από το pattern του λεοπάρ. 

 

Η Dior Beauty μάς ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, σε μία iconic εποχή, όπου η μακροχρόνια μούσα του σχεδιαστή Christian Dior, Mitzah Bricard,.ανέδειξε το pattern του λεοπάρ. Με τη βοήθεια της τωρινής brand ambassandor, Anya Taylor Joy, ο οίκος επαναφέρει το στυλ και τη φινέτσα του “Mitzah pattern”, στο σύγχρονο μακιγιάζ.

 

 

Για να καλωσορίσει τη νέα χρονιά, η Dior Beauty δημιουργεί μία απόλυτα νοσταλγική -για τους λάτρεις της ιστορίας της μόδας- make up συλλογή. Ο οίκος εισάγει για πρώτη φορά την εμβληματικότητα του λεοπάρ print σε μία beauty συλλογή.

 

Η Anya Taylor Joy αποτέλεσε την κατάλληλη προσθήκη στη νέα καμπάνια,.αναδεικνύοντας με τη φινέτσα της την εμβληματικότητα της Mitzah Bricard.

 

Η συλλογή περιλαμβάνει μία παλέτα σκιών, 10 αποχρώσεις του κλασικού Rouge Dior,.καθώς και το Dior Forever Cushion Compact, “ντυμένο” με μία λεοπάρ θήκη. Ο οίκος παρουσιάζει, επίσης, την Dior Iconic Overcurl mascara και 3 αρώματα από τη La Collection Privée: Oud Ispahan, Ambre Nuit και Gris Dior.

 

 

 

 

Αυτή η κίνηση της Dior δεν αποτελεί μόνο μία καινούργια προσθήκη στις beauty συλλογές του οίκου,.αλλά και έναν φόρο τιμής στην ιστορία και την κληρονομιά της επωνυμίας. Εμπνευσμένο από τη μακροχρόνια μούσα του Christian Dior, Mitzah Bricard,.το leopard pattern συμβολίζει όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν κάνει την Dior να ξεχωρίζει, μεταξύ των πολυτελών οίκων σχεδιασμού.

 

www.dior.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada