Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Diana Ross είναι η νέα μούσα του οίκου Saint Laurent!

Η Diana Ross είναι η νέα μούσα του οίκου Saint Laurent!

Diana Ross

An unexpected match! Η Diana Ross πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του οίκου Saint Laurent!

 

Οι fashion καμπάνιες με stars γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς! Είμαστε μόνο εννιά μέρες μέσα στο νέο έτος και έχουμε ήδη δύο φανταστικές καμπάνιες που “έριξαν” το Internet! Πρώτα ο Jeremy Allen White με το brand Calvin Klein και τώρα η θρυλική Diana Ross με τον οίκο Saint Laurent. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τα social media του maison, με τη λεζάντα Diana Ross Spring 2024 by Anthony Vaccarello! Ο σχεδιαστής από την αρχή της θητείας του έχει δημιουργήσει στενούς δεσμούς με πρόσωπα του Hollywood και οι star campaigns του είναι αναμενόμενες. Γι αυτό και το νέο του project είναι major όχι μόνο για το πρόσωπο που επέλεξε, αλλά και για ότι ήταν μία έκπληξη!

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν ήταν τυχαία επιλογή. Η ίδια είναι χρόνια φίλη του οίκου και αποτελούσε και φίλη του σχεδιαστή Yves Saint Laurent. Από τα 70s ξεκίνησε να φοράει YSL για τα shows της στο.Παρίσι και για τις εξόδους της στο Studio 54. Ακόμα και σήμερα επιλέγει τον οίκο για τις εμφανίσεις της. Η φωτογραφία είναι ιδιαίτερα εμβληματική και αναδεικνύει τη γοητεία της star. Ελπίζουμε η καμπάνια να έχει και συνοδευτικά visuals!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.