Home / Men  / Ο Neil Patrick Harris συνεργάζεται με τον Ron Dorff

Ο Neil Patrick Harris συνεργάζεται με τον Ron Dorff

Η πιο “μπαμπαδίστη” συλλογή έρχεται από τη νέα συνεργασία του Neil Patrick Harris με το brand Ron Dorff.

 

Πριν μερικά χρόνια το brand του Ron Dorff έκανε το dad core effect τάση, δίνοντας έμφαση στο στυλ των πατεράδων. Τώρα η εταιρεία μόδας συνεργάζεται με έναν από τους πιο stylish μπαμπάδες του Hollywood, τον Neil Patrick Harris. Ο ηθοποιός είχε ενθουσιαστεί με τις συλλογές του brand και τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσει τη δική του dad collection, εμπνεόμενος από τον σύζυγό του. Σκοπός του να δώσει στους μπαμπάδες δύο παραλλαγές, είτε luxury style, είτε casual, ανάλογα με το πως νιώθουν καλύτερα οι ίδιοι.

 

 

Το αποτέλεσμα είναι μία limited edition συλλογή με 20 κομμάτια που έχουν υιοθετήσει μία μινιμαλιστική φιλοσοφία. Κλασσικά μπλουζάκια, πουλόβερ από κασμίρ, καπέλα του baseball και κάλτσες σε διαχρονικές αποχρώσεις, γκρι, λευκό και navy blue. Ο Neil Patrick Harris πήγε τη συλλογή ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας τα πρώτα παιδικά κομμάτια Dorff. Μπλουζάκια από οργανικό βαμβάκι που γράφουν bro και sis.

 

 

“Είμαι περήφανος για τη συλλογή! Είναι υπέροχο να δείχνεις διαφορετικές επαναλήψεις πατέρων και να εκπροσωπείς οικογένειες ομοφυλόφιλων. Μία capsule collection που θα ταιριάξει σε κάθε πατέρα!”, δήλωσε ο Neil Patrick Harris.

 

Ο ηθοποιός αποφάσισε να δώσει μέρος των εσόδων από τη συλλοή στο World Central Kitchen, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε από τον José Andrés. Ο chef μοιράζει γεύματα σε όσους έχουν πληγεί από τον καταστροφικό τυφώνα που διασχίζει την Καραϊβική.

 

rondorff.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.