Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Η Celine κάνει τις Pilates μία luxury υπόθεση

Η Celine κάνει τις Pilates μία luxury υπόθεση

Celine
Η Celine εισέρχεται στον κόσμο του wellness, με την Kaia Gerber να αναδεικνύει τη νέα Pilates συλλογή του οίκου.

 

Η νέα συλλογή της Celine ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και μόνο αν είστε fans του wellness ή.της μόδας ή και των δύο μπορείτε να καταλάβετε. Ο πολυτελής γαλλικός οίκος αποφάσισε να εισέλθει στον χώρο της ευεξίας και της γυμναστικής,.παρουσιάζοντας μία νέα συλλογή αφιερωμένη στις Pilates.

 

Φυσικά, ο οίκος δεν έχασε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του τη μούσα του, Kai Gerber, η οποία αναδεικνύει τη νέα συλλογή μέσα από τον φακό του Creative Director της Celine, Hedi Slimane.

 

 

Ως μία luxury Pilates Collection, η συλλογή δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη σειρά από τον απαραίτητο εξοπλισμό των Pilates. Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή περιλαμβάνει ένα στρώμα, ένα βαράκι και ένα kettlebell, στα οποία πρωταγωνιστεί το λογότυπο της Celine. Ωστόσο, ο εξοπλισμός που ξεχωρίζει σε αυτήν τη συλλογή είναι το κρεβάτι Reformer, το οποίο αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας.

 

Celine

 

Για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας, ο Hedi Slimane φωτογράφησε την Kaia Gerber στο Malibu. Η καμπάνια αναδεικνύει διάφορες λήψεις, τόσο ασπρόμαυρες όσο και έγχρωμες, αντικατοπτρίζοντας έτσι τον πολυτελή χαρακτήρα της συλλογής.

 

Η νέα συλλογή της Celine πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada