Home / Men  / Τα ψυχεδελικά έργα της Yayoi Kusama στη νέα συλλογή της Casetify

Τα ψυχεδελικά έργα της Yayoi Kusama στη νέα συλλογή της Casetify

Yayoi Kusama
Η Casetify, παραμένοντας πιστή στις ιδιαίτερες συνεργασίες της, δημιουργεί μία νέα συλλογή αφιερωμένη στη Yayoi Kusama. Τα ψυχεδελικά έργα της ταλαντούχας καλλιτέχνιδας στολίζουν τις νέες θήκες του brand!

 

Η Casetify φημίζεται για τα ιδιαίτερα collaborations της . Sailor Moon, Harry Potter και Pixar είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα,.με τα οποία το brand έχει καταφέρει να συνεργαστεί. Μετά την καλλιτεχνική συνεργασία του με το Λούβρο και το The Met, αυτήν τη φορά, το brand αποφάσισε να διεισδύσει ακόμα περισσότερο μέσα στον καλλιτεχνικό χώρο, δημιουργώντας μία συλλογή αφιερωμένη στα ψυχεδελικά έργα της Yayoi Kusama.

 

Casetify

 

Η Yayoi Kusama, μία από τις πιο ιδιαίτερες φυσιογνωμίες του καλλιτεχνικού χώρου,.έχει καταφέρει να χαράξει τη δική της, μοναδική πορεία στην Τέχνη. Γνωστή για τα ψυχεδελικά της έργα και installations, αποτυπώνει, με τη δική της ξεχωριστή ματιά, τον δικό της ορισμό για την Τέχνη.

 

Yayoi Kusama

 

Τα εμβληματικά έργα της Kusama αναδεικνύονται μέσα από την καινούργια συλλογή της Cesetify,.η οποία αποτελείται από 4 διαφορετικές θήκες τηλεφώνου. Η συλλογή δημιουργήθηκε με αφορμή την εγκατάσταση μίας αναδρομικής έκθεσης,.αφιερωμένης στην Yayoi Kusama, στο μουσείο M+ του Χονγκ Κονγκ. Με τίτλο «Yayoi Kusama: 1945 to Now»,.η έκθεση διεισδύει στη συνολική καριέρα της καλλιτέχνιδας. Στο πλαίσιό της θα παρουσιαστούν και 3 έργα που δεν έχουν βγει, ακόμα, στο φως της δημοσιότητας.

 

Yayoi Kusama

 

Η συλλογή αποτελείται από 4 διαφορετικές θήκες τηλεφώνου, οι οποίες απεικονίζουν τα έργα της Kusama “Sex Obsession, 1992”, “Pound of Repose, 2014” και.We Who Are Captivated by the Utmost Beauty of Everything We Know and Shed Tears as We Were Monstrously Touched by the Mystery of the Beauty, 2019”, ενώ η 4η θήκη απεικονίζει μία φωτογραφία της Yayoi Kusama, τραβηγμένη από τον Eikoh Hosoe.

 

Casetify

 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της Casetify, αλλά και στο μουσείο M+.

 

www.casetify.com

www.mplus.org.hk

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada