Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Beyoncé σε μία ακόμα Tiffany & Co καμπάνια

Η Beyoncé σε μία ακόμα Tiffany & Co καμπάνια

H Beyoncé πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια της Tiffany & Co με τίτλο Lose Yourself in Love.

 

Το διάσημο brand πολυτελών κοσμημάτων συνεχίζει τη συνεργασία του με το μουσικό είδωλο, αποκαλύπτοντας μία νέα καμπάνια με την pop star. H Beyoncé πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Lose Yourself in love της Tiffany & Co. Μέσα από τα εντυπωσιακά visuals η τραγουδίστρια φοράει μερικά από τα πιο πρόσφατα κοσμήματα του οίκου. Στόχος και των δύο είναι να προάγουν τη σημασία που έχει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση.

 

 

“Μια εξερεύνηση ατρόμητης δημιουργικότητας. Το «LOSE YOURSELF IN LOVE» ενσαρκώνει την ομορφιά του self love και της ενδυναμωμένης κομψότητας. Η Beyoncé αποτελεί έμπνευση για πολλούς γιατί ενσαρκώνει αυτές τις ιδιότητες. Είναι τιμή μας να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και να εγκαινιάζουμε μια συναρπαστική νέα εποχή αγάπης”, δήλωσε ο executive director της Tiffany & Co., Alexandre Arnault.

 

 

Η Queen Bey πρόσθεσε: “Είναι τιμή μου να συνεχίσω τη συνεργασία με την Tiffany & Co. και να εξερευνήσω ακόμη βαθύτερα πόσο όμορφες είναι οι σχέσεις μας, όταν γιορτάζουμε αληθινά τη σχέση και τη σημασία της αγάπης που έχουμε για τους εαυτούς μας”.

 

 

Στις εικόνες η Beyoncé φοράει αξεσουάρ από τις συλλογές Tiffany T, Tiffany Hardwear, Tiffany Knot και Lock. Μάλιστα εμφανίζεται και ένα ειδικά σχεδιασμένο Tiffany Hardwear κολιέ που χρειάστηκε πάνω από 40 ώρες για να κατασκευαστεί. Τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει και ένα special film. Η pop star θα τραγουδάει μερικές επιτυχίες από το νέο της album, φορώντας τα κοσμήματα του οίκου.

 

 

www.tiffany.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.