Home / Fashion  / Η Bella Hadid είναι η νέα brand ambassador της Saint Laurent

Η Bella Hadid είναι η νέα brand ambassador της Saint Laurent

Bella Hadid
O γαλλικός οίκος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία της Bella Hadid, ανακοινώνοντας έτσι και επίσημα τη μεταξύ τους συνεργασία.

 

Σχεδόν έναν μήνα πριν, η Bella Hadid έκανε την εμφάνισή της στην.πρεμιέρα της ταινίαςThe Apprentice”, στο πλαίσιο του 77ου Φεστιβάλ των Καννών. Για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, το supermodel επέλεξε ένα διάφανο midi φόρεμα,.από τη φθινοπωρινή συλλογή του Saint Laurent. Και, όπως αποδεικνύεται, η επιλογή της δεν ήταν τυχαία. Θα μπορούσαμε να έχουμε ήδη προβλέψει μία επερχόμενη συνεργασία. Έξαλλου, νωρίτερα αυτόν τον χρόνο είδαμε τον Barry Keogan να φοράει σε διάφορες εκδηλώσεις δημιουργίες της Burberry,.εμφανίσεις που αποτέλεσαν τον προάγγελο για την μετέπειτα ανακοίνωσή του ως brand ambassador για τον βρετανικό οίκο. Μάλιστα, το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και πιο πρόσφατα, με τον Damiano David και την Diesel, η οποία έντυσε τον lead singer των Maneskin στο Met Gala.

 

 

Μόλις χθες, λοιπόν, η Saint Laurent δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο.Instagram μία φωτογραφία της Bella Hadid, ανακοινώνοντας έτσι και επίσημα τη μεταξύ τους συνεργασία. Στη φωτογραφία, η Bella ποζάρει μπροστά στον φακό του φωτογράφου μόδας Grey Sorrenti, φορώντας ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα από τη Fall ’24 συλλογή του Anthony Vaccarello.

 

https://www.instagram.com/p/C8uuVR2OHm3/

 

Μέχρι στιγμής, η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί τη μόνη εικόνα της μεταξύ τους συνεργασίας. Παρόλα αυτά, είμαστε σίγουροι ότι είναι μόνο η αρχή και ότι αναμένεται να δημιουργηθούν ακόμα πιο εντυπωσιακές καμπάνιες από τον γαλλικό οίκο, με πρωταγωνίστρια τη Bella Hadid.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada