Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Barbie Ferreira είναι η νέα μούσα της YSL Beauty

Η Barbie Ferreira είναι η νέα μούσα της YSL Beauty

Barbie Ferreira

Η ηθοποιός του Euphoria, Barbie Ferreira, εντάσσεται στην ομάδα των global ambassadors της YSL Beauty και μας εμπνέει.

 

Ο κόσμος του Euphoria επεκτείνεται όλο και περισσότερο. Η ηθοποιός και μοντέλο Barbie Ferreira, που υποδύεται την Kat στο Euphoria, μπαίνει στην ομάδα της YSL Beauty. Επιλέχθηκε από τον οίκο για να εκπροσωπήσει και να προσελκύσει τη GEN Z. Τα ιδιαίτερα και τολμηρά make up looks της, τα οποία έχουν και YSL Beauty vibes, κέντρισαν το ενδιαφέρον του brand. Η ίδια, αναμφίβολα, θα φέρει μία φρέσκια και νεανική πνοή, σηματοδοτώντας την έναρξη μίας ανανεωμένης εποχής για τον οίκο.

 

 

Η πρώτη καμπάνια της Barbie Ferreira θα αφορά στην καινούργια μάσκαρα Lash Clash της YSL Beauty. Όπως δηλώνει και ο οίκος στο IG video του, η ηθοποιός είναι τολμηρή και αυθεντική, με αυτοπεποίθηση που μαγνητίζει. Επιθυμεί να μιλήσει σε άτομα που αψηφούν τους κανόνες και δεν μπαίνουν σε στεγανά.

 

“Εκπροσωπεί το όραμα του brand για το μέλλον, πιέζοντας τα καθορισμένα όρια τόσο στον πολιτισμό, όσο και στην ομορφιά, έχοντας στον πυρήνα την ελευθερία της έκφρασης. Αναγνωρίζουμε τη Barbie ως μία μοναδική και δημιουργική προσωπικότητα, που εμπνέει το κοινό να αγκαλιάσει την υπέροχη ατομικότητά του”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος David Iop.

 

 

All photos source Instagram

www.yslbeauty.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.