Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Avril Lavigne επιστρέφει στην pop punk εποχή της!

Η Avril Lavigne επιστρέφει στην pop punk εποχή της!

Η Avril Lavigne κυκλοφορεί το τραγούδι Bite Me σε συνεργασία με τον Travis Barker.

 

Η Avril Lavigne με το τραγούδι Bite Me μάς δείχνει τον παλιό καλό εαυτό της, την pop punk εκδοχή της. Το Bite Me είναι η πρώτη της κυκλοφορία μετά το έκτο της προσωπικό album, Head Above Water, το 2019. Το single κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία του Travis Barker.

 

 

“Πάντα θαύμαζα τον Τράβις και τη δουλειά του. Η πρώτη φορά που δουλέψαμε μαζί ήταν πριν από 15 χρόνια στο άλμπουμ μου The Best Damn Thing και μου άρεσε πολύ να τον βλέπω να εξελίσσεται στον παραγωγό που είναι σήμερα. Περάσαμε πολύ χρόνο γράφοντας τραγούδια και δουλεύοντας μαζί σε αυτόν τον δίσκο και υπογράφοντας στη δισκογραφική του εταιρεία, DTA, ένιωσα σαν το τέλειο σπίτι για εμένα και τη νέα μου μουσική. Ο Travis κατανοεί το όραμά μου ως μουσικός, τη δημιουργική μου διαδικασία ως καλλιτέχνη και τους στόχους μου σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Tο Bite Me είναι ένας ύμνος για το να ξέρεις την αξία σου και να μην δώσεις ευκαιρία σε κάποιον που δεν σου αξίζει”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.