Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Angelina Jolie πρωταγωνιστεί στη νέα Tom Ford καμπάνια!

Η Angelina Jolie πρωταγωνιστεί στη νέα Tom Ford καμπάνια!

Angelina Jolie

Η Tom Ford Beauty κυκλοφόρησε την καινούργια της καμπάνια με κεντρικό πρόσωπο την Angelina Jolie!

 

Τον Σεπτέμβριο η Tom Ford Beauty θα κυκλοφορήσει το καινούργιο premium κραγιόν της. Το Runway Lip Color θα είναι διαθέσιμο σε 18 νέες αποχρώσεις και περιλαμβάνει και τη σειρά Runway Lip Pencils! Γι αυτήν την τόσο ιδιαίτερη κυκλοφορία, το brand αποφάσισε να επιλέξει και ένα ξεχωριστό πρόσωπο για πρωταγωνιστή της καμπάνιας. Η Angelina Jolie ήταν η τελική απόφαση και το αποτέλεσμα φαίνεται ήδη πολύ εντυπωσιακό! Η μάρκα διανύει μία σημαντική περίοδος και θα πρέπει να ενισχύσει την πορεία της σειράς με τα κραγιόν και αυτή που αφορά τα αρώματα.

 

Το Runway Lip Color είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα ομορφιάς. Tom Ford, καθώς έχει και σύνδεση με τη μόδα. Η περιοχή των χειλιών είναι το απόλυτο αξεσουάρ, φορέας του DNA της μάρκας και βρίσκεται στον πυρήνα της ταυτότητας της μάρκας. Kαι φυσικά η επιλογή για το κεντρικό πρόσωπο είναι φανταστική. Για ακόμα μία φορά, η Angelina Jolie είναι άκρως εκθαμβωτική, γοητευτική και sexy. Μας κάνει να θέλουμε να δοκιμάσουμε όλες τις αποχρώσεις του νέου κραγιόν!

 

“Πάντα εμβληματική. Παρουσιάζουμε την Angelina Jolie για για το νέο TOM FORD Runway Lip Color σε μια καμπάνια που συγκεντρώνει δύο εικόνες. Μια έμπειρη πρωτοπόρος, η Τζολί οδηγεί την προσωπική της αφήγηση με δύναμη, αυτοπεποίθηση και μια αδιάλλακτη δέσμευση για αυτοέκφραση. Η Jolie φοράει το νέο Runway Lip Color σε 16 Scarlet Rouge”, δήλωσε το brand σε σχετικό δελτίο τύπου.

www.tomford.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.