Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Angelina Jolie ανοίγει το δικό της fashion brand;

Η Angelina Jolie ανοίγει το δικό της fashion brand;

Angelina

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Angelina Jolie αφήνει την υποκριτική και ετοιμάζει το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα.

 

Είναι η Angelina Jolie έτοιμη να εγκαταλείψει την υποκριτική;. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γνωστή ηθοποιός και ακτιβίστρια φέρεται να στρέφει το ενδιαφέρον της περισσότερο σε καινούργιες επιχειρηματικές κινήσεις. Το νέο της project θα είναι σχετικό με τον κόσμο της μόδας. Η ίδια έχει κάνει αίτηση για το εμπορικό σήμα Atelier Jolie, στο οποίο θα μπορεί να βρει κανείς μία σειρά ρούχων, αλλά και κοσμημάτων. Αν αναλογιστούμε την περιβαλλοντική της συνείδηση, αλλά και τις δηλώσεις της όσον αφορά τις fashion συνήθειες της τότε είναι πάρα πολύ πιθανό ότι το brand θα είναι eco friendly.

 

 

Έχει επισημαίνει, στο παρελθόν, ότι επενδύει σε ποιοτικά κομμάτια που θα φοράει μέχρι και να πεθάνει. Δεν αλλάζει συχνά πράγματα και παροτρύνει να απολαύσουμε τη δύναμη ενός vintage κομματιού. Αυτός, σύμφωνα με την ίδια, είναι και ο σωστός τρόπος για να ψωνίζουμε. Πηγές αναφέρουν ότι η Anjelina Jolie δουλεύει πάνω σε αυτό το project εδώ και έναν χρόνο και ανυπομονεί να γίνει δεκτή η αίτηση που έχει κάνει όσον αφορά την ίδρυση του. Δεδομένου του καλαίσθητου στυλ της και της βιώσιμης προσέγγισης της, πιστεύουμε ότι το.Atelier Jolie θα είναι ένα πολύ όμορφο εγχείρημα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.