Home / Men  / Η adidas γιορτάζει 75 χρόνια με νέα συλλογή!

Η adidas γιορτάζει 75 χρόνια με νέα συλλογή!

75 χρόνια adidas

Η adidas, ένα από τα πιο εμβληματικά brands, γιορτάζει 75 χρόνια θριάμβων στον κόσμο των αθλητικών ενδυμάτων.

 

 

Όταν σκεφτόμαστε iconic αθλητικά ρούχα και υποδήματα, το μυαλό μας πηγαίνει στο brand της adidas. Μία εμβληματική μάρκα στον κόσμο του αθλητισμού που χθες γιόρτασε τα 75 χρόνια της! Για να τιμήσει τις επιτυχίες τόσων χρόνων παρουσίασε την εορταστική συλλογή της, που περιλαμβάνει premium ενημερώσεις μερικών από των πιο signature κωδικών, των. Samba, Gazelle, 72 και Handball Spezial.

Κάθε ένα από τα τέσσερα παπούτσια έχει κατασκευαστεί σε περιορισμένες ποσότητες με αναμνηστικές, επώνυμες προσθήκες. Για παράδειγμα τον αριθμό «75» στη φτέρνα ή την ημερομηνία «18.08.2024» στην εσωτερική επένδυση του παπουτσιού. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η adidas στην πραγματικότητα μετρά πάνω από 75 χρόνια ζωής, καθώς ιδρύθηκε αρχικά το. 1924 από τον Gebruder Dassler Schuhfabrik. Ωστόσο, πήρα επίσημα το όνομα της όταν ο αδερλός και συνεργάτης Adolf’ Adi’ Dessler αποχώρησε από την εταιρεία και κατέληξε στο να ιδρύσει το δικό του εμπορικό σήμα, την  Puma.

Τα Sambas κυκλοφορούν σε ασπρόμαυρη απόχρωση και τα Gazelle είναι κατασκευασμένα σε ένα «μουσταρδί» σουέντ τόνο, που συνδυάζεται με μαύρο. Όσον αφορά στα SL. 72, η μάρκα επέλεξε ένα έντονο συνδυασμό κόκκινου με λευκού, ενώ στα Handball spezial βρίσκουμε τον χρωματικό combo του γαλάζιου με του λευκού.

Η συλλογή της adidas για τα 75 χρόνια λειτουργίας της είναι διαθέσιμη online και σε επιλεγμένα καταστήματα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.