Home / Family  / Η χαρά του παιδιού στο The Ellinikon Experience Park

Η χαρά του παιδιού στο The Ellinikon Experience Park

Experience Park paidiki xara
Το The Ellinikon Experience Park υποδέχεται τους μικρούς επισκέπτες του στην πιο συναρπαστική παιδική χαρά, για να ζήσουν μοναδικές, αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και περιπέτειας!

 

Ένας υπέροχος κόσμος με έκταση πάνω από 5.700 τ.μ., στην καρδιά του Experience Park, εμπνευσμένος από την ιστορία της πολιτικής αεροπορίας και τη μαγεία της φύσης, προσφέρεται για ψυχαγωγία, εκπαίδευση και εξερεύνηση. Η παιδική χαρά του The Ellinikon περιλαμβάνει συνολικά 35 ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές. Εδώ, τα παιδιά συνδέονται με τη φύση και καλλιεργούν τη δημιουργικότητά τους μέσα από μοναδικά, διαδραστικά παιχνίδια!

 

xara playground ellinikon

 

Κάθε μέρα παιχνίδι

Tραμπολίνο, μουσικές κατασκευές, μαγικό “τηλέφωνο”, δεντρόσπιτα αναρρίχησης και κούνιες προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση και χαρά στους μικρούς επισκέπτες. Αφού σκαρφαλώσουν στον χρωματιστό λόφο, μπορούν να ανέβουν στον Πύργο και να κατέβουν με την τσουλήθρα τούνελ. Ακόμη, μπορούν να ανακαλύψουν το παιχνίδι του νερού με την άμμο. Η περιήγησή τους συνεχίζεται στον διάδρομο απογείωσης, όπου ένα μικρό τελεφερίκ τους “απογειώνει” και τους “ταξιδεύει” μέχρι το ξύλινο αεροπλάνο! Όλα τα παιδιά μπορούν να ζήσουν διασκεδαστικές στιγμές στο Παιδικό Δάσος, που περιλαμβάνει και παιχνίδια φιλικά προς ΑΜΕΑ.

 

Experience Park xara

 

Τα μοναδικά αυτά παιχνίδια περιβάλλονται από δέντρα και αρωματικούς θάμνους, προσκαλώντας τα παιδιά να γνωρίσουν τη φύση μέσα από το παιχνίδι. Είναι, επίσης, κατασκευασμένα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και σχεδιασμένα πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών. Μέσα από ποικίλες, βιωματικές εμπειρίες και συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ο μοναδικός αυτός χώρος δημιουργεί ξεχωριστές αναμνήσεις σε κάθε επισκέπτη του.

 

Ο σχεδιασμός της παιδικής χαράς έχει γίνει από το γραφείο Δοξιάδη. Οι διεθνούς φήμης εταιρείες Richter Spielgerate και KOMPAN υπογράφουν τον εξοπλισμό της, προσφέροντας τον πιο ασφαλή και συναρπαστικό παιδικό προορισμό στην Ελλάδα!

 

paidiki xara the ellinikon

 

Κάθε μέρα χαρά

Το Πάρκο λειτουργεί καθημερινά, 17:00 – 22:00, και η παιδική χαρά 17:00 – 21:00. Η είσοδος στο Πάρκο είναι δωρεάν και η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram: the_ellinikon_official

Facebook: TheEllinikon

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin