Home / Beauty  / Τα αρώματα Banana Republic αποκλειστικά στο Scarlet Beauty

Τα αρώματα Banana Republic αποκλειστικά στο Scarlet Beauty

Banana Republic

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ομορφιάς Scarlet Beauty διευρύνει την premium συλλογή του, με την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα των αρωμάτων Banana Republic.

 

Το Scarelt Beauty, ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα ομορφιάς, διευρύνει και άλλο το portofolio του από διάσημα και premium brands. Καλωσορίζει, με αποκλειστικότητα για την ελληνική αγορά, τα αρώματα του οίκου Banana Republic. Ο συγκεκριμένος οίκος ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο και δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης, των αξεσουάρ και των καλλυντικών, σε περισσότερα από 700 σημεία παγκοσμίως. Μοντέρνο, ευέλικτο, αλλά και συνάμα κλασικό στυλ κυριαρχεί στα προϊόντα που δημιουργεί. Σχεδιάζονται με σκοπό να συμβάλλουν σε μοναδικές εμπειρίες, χωρίς περιορισμούς. 

 

 

Τα αρώματα Banana Republic αποτίουν φόρο τιμής στην κληρονομιά του brand. Αποτελούν μία σύγχρονη, εκλεπτυσμένη και κομψή επιλογή, που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τη φιλοσοφία της απλότητας. Συστατικά υψηλής ποιότητας, διαλεγμένα μέσα από εμπειρία και ειδική τεχνογνωσία, που παραμένουν αυθεντικά και πιστά στην ελεύθερη ταυτότητα του brand. Ταξιδέψτε σε άλλα μέρη, χάρη στις φανταστικές μυρωδιές των αρωμάτων.

 

 

Με αυτήν την εξαιρετική προσθήκη των Banana Republic, η μοναδική εμπειρία εξερεύνησης του κόσμου της ομορφιάς διευρύνεται. Στο Scarlet Beauty μπορείτε να ανακαλύψετε πολυτελείς και προσιτές μάρκες καλλυντικών, χωρίς περιορισμούς.

 

 

Ανακαλύψτε τα αρώματα του φημισμένου brand Banana Republic, με μία επίσκεψη στο official site του Scarlet Beauty.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.