Home / Fashion  / Η τζιν φούστα επιστρέφει στο street style

Η τζιν φούστα επιστρέφει στο street style

τζιν φούστα

Bella Hadid, Elsa Hosk και άλλες επώνυμες φόρεσαν ξανά τη τζιν φούστα και σήμαναν την επιστροφή της στο street style.

 

Τάσεις επιστρέφουν και τάσεις μάς αποχαιρετούν. Καθώς οι δεκαετίες του ’90 και του ’70 επανέρχονται στο fashion προσκήνιο, η τζιν φούστα βρήκε την “ευκαιρία” να γυρίσει στις συλλογές των μεγάλων οίκων. Συνεπώς, επέστρεψε και στο street style. Θα τις συναντήσετε στους δρόμους mini, midi, με patchworks, ακόμα και maxi. Η Bella Hadid είναι από τις πρώτες που υιοθέτησε αυτήν την τάση, ως γνήσια λάτρης των παλιότερων δεκαετιών. Φορέστε τη με blazers, crop tops, πουκάμισα και sexy διαφάνειες. Μπορείτε να την εντάξετε και στα office looks σας με πιο elegant κομμάτια και embellished γόβες.

 

Η midi τζιν φούστα μπορεί να είναι το ίδιο θηλυκή με μία mini και πολλές φορές περισσότερο chic. Αυτό το στυλ φούστας φοριέται υπέροχα και με T-shirts με στάμπες, με θηλυκά κορμάκια και με το πιο ανοιξιάτικο outwear, την καμπαρντίνα. Όσον αφορά στα παπούτσια, και πάλι τα μεγάλα fashion shows έδωσαν την έμπνευση που χρειαζόμαστε. Τι συνδυασμούς είδαμε στην πασαρέλα; Loafers με κάλτσες, platform shoes, πέδιλα, μπότες κάτω από το γόνατο. Οι Γαλλίδες μάς προτείνουν να φορέσουμε τη τζιν φούστα και με μπαλαρίνες.

 

Μερικές προτάσεις για το πώς να φορέσετε το hot trend, όπως το είδαμε από τις μεγαλύτερες fashion influencers.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.