Home / Beauty  / Η πρώτη συλλογή αρωμάτων της Fendi είναι γεγονός!

Η πρώτη συλλογή αρωμάτων της Fendi είναι γεγονός!

Η πρώτη συλλογή αρωμάτων από Fendi είναι οικογενειακή υπόθεση! Ανακαλύψτε τα νέα προιόντα που δημιούργησε ο οίκος.

 

Το άρωμα έχει τη μοναδική ικανότητα να προκαλεί συναισθήματα και να πυροδοτεί συγκινητικές αναμνήσεις τόσο στον χρήστη όσο και στους γύρω του. Ωστόσο, για τον διάσημο οίκο FENDI , το άρωμα είναι κάτι παραπάνω… Η πρώτη συλλογή αρωμάτων του πολυτελούς brand είναι οικογενειακή υπόθεση! Και αυτό γιατί άντλησε έμπνευση από τα βασικά μέλη του Maison, τελώντας, ταυτόχρονα, και φόρο τιμής στην κληρονομιά του. Το πρώτο άρωμα ονομάζεται Casa Grande” και είναι εμπνευσμένο από τη μητριάρχη Adele Casagrande.

 

 

Αυτή και ο σύζυγός της Edoardo Fendi ξεκίνησαν τη μάρκα το 1925 με το άνοιγμα ενός καταστήματος γούνας και δερμάτινων ειδών στη Ρώμη. Το άρωμα αιχμαλωτίζει την ουσία της αρχής τους, συνδυάζοντας νότες βανίλιας, σπόρου τόνκα και δέρματος. Ακολουθεί το “Dolce Bacio”, εμπνευσμένο από την κόρη τους, Anna Fendi. Το τρίτο άρωμα, “Perché no”, είναι αφιερωμένο στη Silvia Venturini Fendi, τη δημιουργό των εμβληματικών τσαντών Baguette και Peekaboo. Οι κόρες της, Leonetta Luciano Fendi και Delfina Delettrez Fendi ενέπνευσαν το “Ciao amore” και το “Sempre mio” αντίστοιχα. πρώτη συλλογή αρωμάτων

 

Το ζευγάρι των αρωμάτων περιγράφεται ως ζεστό και γλυκό. Και τα δύο αναμειγνύουν άνθη πορτοκαλιάς με μια πιο βαθιά νότα όπως το ξύλο κέδρου. Το “La Baguette” είναι αφιερωμένο στους δίδυμους γιους του Delettrez Fendi, Tazio και Dardo Vascellari Delettrez Fendi. Το τελευταίο άρωμα “Prima Terra” είναι εμπνευσμένο από τον Kim Jones, τον δημιουργικό διευθυντή της μάρκας. Είναι εμπνευσμένο από τις παιδικές του αναμνήσεις και αποτίει φόρο τιμής στη Νότια και Ανατολική Αφρική με νότες από δεντρολίβανο και βρύα.

πρώτη συλλογή αρωμάτων

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.